Cat de original poti fi in alegerea unei invitatii de nunta?

In general, cam toate nuntile sunt parca trase la indigo. De ce? Fireste, raspunsul este simplu…pentru ca au multe elemente comune, de la traditii si obiceiuri vechi de secole dar care se respecta inca si in zilele noastre, pana la tinute de gala asemanatoare, meniuri si bauturi standard, torturi cu etaje si figurne banale si chiar melodii cheie care nu lipsesc doamne fereste de la un astfel de eveniment.

Pentru ca tindem sa devenim cumva banali, in ultimii ani, majoritatea cuplurilor care se casatoresc cauta sa aduca ceva original in aceasta zi unica din viata lor, ceva ce nu au mai vazut la alte nunti la care au mai fost, ceva ce ii caracterizeaza pe ei si doar pe ei, ceva ce le pune in valoare personalitatea, hobby-urile si tipul de relatie pe care il au.

Exemple in acest sens pot fi multiple: ne place la amandoi oceanul si nu concepem un concediu de vara fara sa mergem la mare, hai sa facem o nunta cu tematica marina… sau… obisnuim sa ne plimbam adesea cu bicicleta, hai alegem o nunta bikewedding ( suporti de aranjamente florale in forma de biciclete, carduri de asezare la mese, meniuri si nr de masa imprimate cu biciclete, cocarde in forma de mini biciclete,etc). Sau, ne plac calatoriile si vom alege atunci o invitatie de nunta in forma de Bilet de Avion, sau in forma de Pasaport ne vom personaliza toate accesoriile locurile care ne-au impresionat din multitudinea de sejururi prin strainatate si unde ne-am intoarce de o mie de ori.

Vezi si:  Cand garderoba copiilor nostri trebuie sa se schimbe constant

O alta idée la fel de originala si in acelasi timp in trend este organizarea unui eveniment vintage. Ce inseamna asta? Pornim fireste tot cu invitatia de nunta care trebuie neaparat sa fie cu aspect si scris invechit. Alegem apoi o locatie pe masura, care in nici un caz nu poate fi un ballroom modern, ci trebuie musai sa fie un castel sau un conac vechi sau de ce nu, un restaurant elegant cu mobilier vechi si aer vintage.

Credeti ca sunteti suficient de originali pentru a va impresiona invitatii? Noi credem ca da….dar daca nu este suficient sin v-am convins inca, vom reveni cu alte idei la fel de originale.

Pentru ca urmatoarele articole sa fie adaugate si publicate corect, va rugam consultati pagina “Cum adaug un articol
GD Star Rating
loading...
Cat de original poti fi in alegerea unei invitatii de nunta?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns