Ghesi – perfect pentru afacerea ta online

In momentul in care te decizi sa iti deschizi o afacere online, o serie de site-uri de afiliere, un magazin online sau poate o retea de bloguri profesioniste, bazate pe niste bine alese din care iti doresti sa castigi bani, ai nevoie de un site sigur, bine construit si gazduit la o firma cu experienta, pentru ca site-ul sau site-urile vor trebui sa fie sus timp de 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Altfel, afacerea ta va avea de suferit, munca ta nu va da roade daca site-ul va fi mai mult cazut, decat la indemana cititorilor sau clientilor.

gazduireO recomandare sigura este Ghesi, o companie ce ofera servicii de web hosting de aproape 10 ani, ani in care si-a castigat un nume apreciat in domeniu, pe intreg internetul de la noi in tara. Astfel ca, daca doresti sa iti deschizi o afacere online, ei iti vor veni in ajutor cu sfaturi, cu idei despre cel mai eficient si cel mai profitabil pachet de servicii de gazduire. Aceasta pentru ca iti vor oferi suport dedicat si proactiv non-stop. Ghesi va promite ca in cazul in care va aparea o problema la site, personalul profesionist din companie va remedia in cel mai scurt timp problema. Si aceasta deoarece ii puteti contacta prin mail, dar si la telefon, dialogand direct cu o persoana din cadrul companiei.

Ghesi.ro va garanteaza, nu doar promite, ca veti avea parte de uptime 99.99%. Practic, doar printr-o minune negativa va face ca site-ul sa nu mearga timp de 1 minut pe zi. Dar poti fi sigur ca afacerea ta este pe maini buni, iar accesul la site-ul de prezentare, la reteaua de site-uri de afiliere sau accesul la magazinul online in care ai investit timp si bani se va face continuu.

Pentru ca nu exista perfectiune intalnita pe lume, Ghesi a stabilit ca parte prioritara pentru clienti sa fie backup-ul. Practic, fisierele din care este format site-ul tau vor fi salvate zilnic, saptamanal si lunar, pentru ca in caz de se va intampla o defectiune majora, in caz ca site-ul va fi spart si din el sterse toate fisierele sau doar o parte, aceste fisiere sa poata fi restabilite datorita salvarii efectuate pe servere suplimentare de catre Ghesi.

Ai probleme cu actualul furnizor de webhosting? Ghesi iti vine in ajutor si iti va face transferul site-ului de pe vechea gazduire pe serverele lor. Transferul se face in mod absolut gratuit, pentru ca tu sa beneficiezi de servicii de calitate, pentru ca afacerea ta sa se afle online in orice secunda. Pentru ca transferul site-ului sa se poata face este nevoie ca vechiul pachet de gazduire web sa fi fost conceput pe cPanel.

Afacerea ta noua sau veche are nevoie de un partener de nadejde, de un partener care sa iti garanteze ca vei fi online in orice moment din zi si din noapte, pentru ca pe internet nu exista pauza, nu exista program redus, nu exista orar fix. Pe internet trebuie sa fii non-stop, trebuie sa fii vizibil tot timpul si trebuie sa ai un site care sa se incarce repede pentru ca un client nu are rabdare, un cititor va inchide site-ul daca asteapta mai mult de cateva secunde.

GD Star Rating
loading...
Ghesi - perfect pentru afacerea ta online, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns