Accesorii preferate de femei pentru a completa o tinuta perfecta

Pentru a avea o imagine impecabila, o femeie trebuie sa intruneasca mai multe aspecte de o importanta relativ egala. Discutam in primul rand despre tinuta, indiferent de natura evenimentului, o femeie trebuie sa aleaga o tinuta care sa o avantajeze din toate punctele de vedere, dar si despre accesorii, acele elemente fara de care o tinuta nu poate sa atinga perfectiunea.

Pentru a completa o rochie de seara fara maneci, o femeie ar trebui sa se gandeasca serios la folosirea unor bratari. In functie de forma rochiei, de materialul din care este confectionata si de natura evenimentului, puteti folosi atat bratari din aur sau argint cat si bratari cu pietre pretioase.

Nu exista o femeie care sa nu fi purtat cel putin odata un accesoriu cu perle. Desi sunt purtate cu precadere de mirese, le puteti folosi la fel de bine pentru alte tinute pe care le veti purta la o ocazie mai deosebita din viata voastra. Daca va ganditi totusi la un accesoriu cu perle, ar trebui deja sa va conturati in gand imaginea unei rochii de seara confectionata dintr-o tesatura de o foarte buna calitate.

Un bun exemplu de haine care pot fi asortate cu perle sunt rochiile simple, de culoare de neagra, un colier realizat exclusiv din perle sau un lantic din argint completat de prezenta catorva perle vor iesi cu siguranta in evidenta.

Cerceii erau considerati candva un accesoriu obligatoriu insa tendintele actuale par a schimba putin aceasta logica. Puteti purta o pereche de cercei doar daca simtiti nevoia sau daca sunteti una dintre femeile cu umerii ceva mai lati sau cu parul scurt, acest accesoriu va va salva cu siguranta imaginea din seara evenimentului la care urmeaza sa luati parte.

Daca in urma cu cativa ani, femeile care aveau tatuaje evitau sa si le afiseze la un eveniment de o importanta majora, trendul actual schimba putin aceste idei. In functie de calitatea tatuajului si de zona in care este realizat, puteti adapta rochia de seara pentru a scoate in evidenta tocmai acest „accesoriu” al corpului vostru.

Nici manusile nu ar trebui scoase din ecuatie, aceste accesorii vestimentare amintindu-ne de perioada romantica in care femeile erau pline de naturalete si stiau cum sa-si croiasca statutul de doamna. Este foarte adevarat ca manusile se potivesc mai degraba doamnelor insa nici o domnisoara nu ar trebui sa le evite, aceste accesorii scot in evidenta eleganta si rafinamentul tinutei pe care o porti.

GD Star Rating
loading...
Accesorii preferate de femei pentru a completa o tinuta perfecta, 9.5 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns