La ce ajuta un port USB pe televizor?

| Electro | septembrie 16, 2013

Porturile USB – Universal Serial Bus – au o importanta deosebita in configuratia unui televizor modern, putand indeplini o multime de roluri. In general, nu sunt folosite pe toate planurile pe care au aplicabilitate. In continuare, vom enumera modurile in care va poate fi de folos portul, sau porturile, USB a televizorului dumneavoastra.

Primul lucru si unul dintre cele mai importante se refera la posibilitatea actualizarii firmware-ului disponibil pe televizor. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati kitul, sa-l copiati pe un stick si sa-l introduceti in TV.

Mai departe, daca aveti un Smart TV ce nu dispune de wireless integrat si este de tip wireless ready, puteti cumpara un adaptor compatibil cu aparatul dumneavoastra, oferindu-i in acest mod posibilitate de conectare la un router.

Inregistrarea transmisiunilor TV in format digital este o alta varianta in care aveti nevoie de portul USB. Bineinteles, trebuie ca si televizorul dumneavoastra sa suporte asa ceva, apoi fiind necesar doar sa conectati un hard extern si sa selectati programul pe care vreti sa-l inregistrati direct pe acel HDD.

Nu in ultimul rand, una dintre cele mai indragite functii ce are la baza portul USB al televizorului este playerul multimedia integrat, despre care vom vorbi pe larg intr-un alt articol.

GD Star Rating
loading...
La ce ajuta un port USB pe televizor?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

1,688 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive