Boxa portabila Xiaomi Mi Smart Speaker: robusta, puternica si ieftina

Xiaomi a lansat anul acesta prima sa boxa inteligenta, Mi Smart Speaker. Lansata la un pret excelent, devine si mai interesanta de Black Friday deoarece pretul sau scade la 27,99 euro de la 59,99 euro.
Xiaomi a investit in ultima perioada in piata boxelor inteligente, incepand cu luna ianuarie in special, ultimul model lansat pe piata fiind Mi Smart Speaker, dotata cu Google Assistant. Si, conform politicii marcii chinezesti, acest produs a fost lansat la cel mai bun pret cu putinta pentru a rivaliza cu marci precum Google, Apple si Amazon.

Initial lansata la un pret de 59,99 euro, boxa Xiaomi Mi Smart Speaker este disponibila de Black Friday la un pret excelent de 27,99 euro.
O boxa impozanta insa care se integreaza cu usurinta in peisaj

Nu putem spune ca boxa inteligenta Xiaomi Mi Smart Speaker care masoara 10 centimetri inaltime si 15 metri latime se remarca prin discretia sa. Formatul sau este impozant insa, gratie invelisului metalic alb, mai degraba minimalist, reuseste sa se integreze cu usurinta intr-un décor.

Un difuzor puternic

Xiaomi Mi Smart Speaker beneficiaza de un difuzor de 12W care livreaza o putere sonora de pana la 75 dB conform Xiaomi. Beneficiaza si de formatul DTS pentru un sunet mai clar. Si, daca vrei sa profiti de un sunet stereo si mai eficient, este posibil sa folosesti doua boxe. Mi Smart Speaker este dotata cu un microfon datorita caruia poti efectua tot felul de cereri vocale.

Dupa cum ne-a obisnuit deja Xiaomi, materialele sunt de cea mai buna calitate pentru pretul oferit. Beneficiaza de patru butoane tactile si de o banda subtire LED RGB, care ne transmite in mod vizual faptul ca boxa raspunde in mod eficient la comenzi. Partea inferioara a boxei este realizata din plastic si, pentru a absorbi vibratiile, este asezata pe 4 bumpere cauciucate.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns