Tendinta vinilului- 5 piese vestimentare must have

Cel mai sexy trend din toate timpurile? Vinilul! In sezonul toamna iarna 2021-2022, imbracamintea si accesoriile cu efect ca de lac sunt foarte populare.

Poti sa alegi astfel vinilul in nuante de negru clasic, sau de rosu lacuit, chiar si in culorile curcubeului, de la albastru la verde broasca. De fapt, imbracamintea si accesoriile din vinil nu sunt doar cool: datorita materialului impermeabil si sintetic, pot fi folosite fara teama de a fi deteriorate de ploaie si garanteaza o doza suplimentara de caldura.

Fusta din latex. Este o piesa vestimentara punk-chic. Fusta latex este o piesa ideala pentru a-ti pune cel mai bine in valoare tinutele de seara din timpul iernii. Ideal cu colanti transparenti sau tip plasa si o camasa alba.

Trenciul din vinil. Un trenci din piele stralucitoare in nuante de rosu sau negru este cel mai bun inlocuitor pentru orice jacheta cerata usor invechita. Ideal pentru a fi cea mai sexy chiar si sub ploaie!

Cizmele cu efect de vinil. Ploua si trebuie sa mergi la birou sau sa iesi la cina? Lasa pantofii clasici acasa: cu cizmele inalte sau cu botinele din vinil vei straluci in ciuda baltilor de ploaie.

Pantalonii din vinil. Un must- have din anii 2000 care revine in acest sezon in forta. Pantalonii din latex, mai mulati sau mai largi, sunt piesele indispensabile pentru acest sezon.

Geanta glossy. Geanta mai stralucitoare este alegerea perfecta atunci cand vrei sa ai cel mai frumos accesoriu la bratul tau. In plus, este cea mai rezistenta deoarece nu se deterioreaza asa de usor.

Vinilul arata cel mai bine cu piesele vestimentare oversize. Il poti asocia cu o piesa vestimentara de tip pulover gros tricotat mai larg pentru cel mai stilat look. Alaturi de bascheti albi poti obtine cel mai frumos look.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns