Care sunt cele mai in voga modele de pantaloni ale noului sezon?

Adio pantaloni scurti si fuste! A venit momentul sa afli care sunt cele mai in voga modele de pantaloni ale noului sezon, deoarece toamna este deja aici. Pantaloni din catifea, ampli sau mai business… sa vedem pentru ce vei opta.

Pantalonii ampli, mai largi. O tendinta forte a anului 2017, pantalonii largi ne urmeaza si in noul sezon mai rece. Sunt foarte confortabili si trendy si indiferent de culoare sau de model, te vor ajuta sa fii cea mai stilata in noul sezon.

Pantalonii din catifea. Catifeaua face parte fara indoiala din categoria celor mai frumoase materiale ale iernii. Este un material nobil, rafinat iar nuantele sale mai inchise de bordo si de kaki sunt cele care te vor introduce direct in ambianta minunata a toamnei. Dar cele mai frumoase modele vor fi cu siguranta cele mai largi, inspirate de stilul masculin.

Pantalonii inspirati de stilul business. Pantalonii de business sunt cei cre te vor ajuta sa te intorci foarte stilata la locul de munca. Iar versiunile inspirate de anii eighties sau de clasicul taior negru vor arata cel mai bine alaturi de cele mai feminine accesorii si de un sacou mai slim fit.

Blugii. La fel ca si indemodabilii blugi Levis 501, blugii se vor reinventa mereu. Cei evazati se poarta in toamna ce vine alaturi de botine ascutite, de o curea in  talie si de o camasa de blugi. Cu siguranta ca vei continua sa il porti datorita versatilitatii sale.

Pantalonii din piele. Sunt foarte originali si indrazneti si trebuie sa ai un strop de curaj pentru a-i putea purta. Dar si de data aceasta, nu versiunea slim fit este foarte trendy, ci cea mai larga, cu talia joasa. Alaturi de cizme de piele vei arata ca o veritabil bad girl.

Pantalonii baggy streetwear. Moda streetwear inca este foarte trendy in 2017. Pantalonii de joggijng sic sunt din ce in ce mai trendy si se poarta peste tot.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns