AirPods si alternative: cele mai bune casti fara fir Bluetooth

Castile true wireless au o multime de avantaje, aproape au devenit o norma in ziua de azi. Iata recomandarile noastre.
Jabra Elite 85T. Daca iti este greu sa alegi o pereche de casti fara fir Bluetooth si vrei pur si simplu un model dotat cu de toate, atunci indreapta-ti atentia spre castile Jabra Elite 85T. Constructorul revine cu o pereche de casti extrem de compacte. Pe langa excelentul confort oferit, apreciem in special comenzile fizice, extrem de bine gandite si aplicatia bogata in reglaje. Reducerea zgomotului activ este exemplara. Autonomia este excelenta si depaseste 6 ore.

Bose QuietComfort Earbuds. Daca este o marca de la care mereu asteptam cu nerabdare produse noi, in secial casti fara fir, aceasta este Bose. Lider pe piata castilor, Bose este specialist in a oferi casti cu o excelenta reducere a zgomotului. Acesta din urma este reglabil pe 10 nivele si este de o eficienta de neegalat.

Sennheiser Momentum True Wireless 2. Aceasta a doua generatie de casti fara fir de la Sennheiser seamana foarte mult cu primul model. Castile sunt deosebit de compacte si extrem de confortabile. Chiar daca functia de reducere a zgomotului activ este prezenta, nu ofera acelasi nivel de izolare ca si alte casti fara fir prezente pe piata. In schimb, calitatea sunetului te va face sa apreciezi acest model de casti fara fir.

Apple AirPods Pro. Castile AirPods nu dispuneau in trecut de reducerea zgomotului activ insa acum aceasta functie este prezenta pe modelul AirPods Pro, model lansat la sfarsit de an 2019. Insa aceasta nu este singura noutate cu care vine modelul Pro. Designul a evoluat si acum castile sunt mult mai discrete. Este asigurata si compatibilitatea cu telefoanele Android. De la lansarea lor concurenta a revenit in forta si incearca sa lanseze modele mai bune decat AirPods.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns