Cum iti alegi un laptop? Un mic ghid care sa te ajute

Vrei sa iti cumperi acum de sarbatori un laptop nou dar nu stii ce sa alegi din multimea de modele disponibile pe piata?

Inainte de toate, ar trebui sa iti determini nevoile. La ce vei folosi laptopul? Te vei juca, vei munci mai mult la el sau vei naviga mai mult pe Internet? Iata cateva intrebari care te vor ajuta sa determini mai usor de ce model de laptop ai nevoie.

Un laptop clasic, o alegere versatila. Un laptop clasic este o alegere ideala pentru cei care vor sa foloseasca laptopul la o multime de lucruri. Este ideal atunci cand vrei sa muncesti de acasa sau de la birou, pentru Internet, pentru jocuri, pentru videoclipuri… in plus, prezinta o multime de optiuni atunci cand vine vorba despre hard disk, memorie sau marimea ecranului.

Un laptop cu touch screen. O noua varianta de laptopuri destul de recent intrata pe piata si destul de interesanta. Totul depinde insa de felul in care vrei sa il folosesti.

 

Este o categorie care nu se recomanda insa daca nu are posibilitatea de a se putea transforma in tableta. Utilizarea sa poate fi mult mai simpla cu un mouse si o tastatura.

Un laptop portabil 2 in 1- alegerea viitorului. O alegere foarte interesanta deoarece laptopul se va putea folosi atat ca laptop propriu- zis cat si ca o tableta.

Principiul este unul foarte simplu- o parte a sa se poate detasa de partea unde este tastatura si se poate transforma intr-o tableta. Avantajul major este ca se continua munca cu Windows si nu cu Android. Dezavantajul sau  – greutatea.

Un laptop pentru gameri- ramane la alegerea ta. Aceste modele au de obicei componente foarte performante, un ecran HD sau chiar 4k si un procesor Intel core i7. In acest fel, cele mai noi si mai pretentioase jocuri vor putea fi jucate fara probleme.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns