Retete mic-dejun pentru dieta Rina

dieta rinaDieta Rina, este cu siguranta cea mai complexa si variata dieta care nu te pune sa sacrifici foarte multe lucruri precum timpul atunci cand singura ta problema este greutatea pe care o ai. Deoarece la nivelul ei vei putea sa mananci orice iti doresti, va ramane de analizat si cercetat ce fel de retete pentru dieta Rina ai voie si care te ajuta cel mai mult. Desi la o prima vedere, nu este un lucru foarte usor de realizat, totusi uita de griji si citeste in continuare acest articol.

Daca vei face asta, vei afla cu siguranta care sunt cele mai recomandate diete pentru micul tau dejun si cu ajutorul carora problema cu greutatea in plus va fii eliminata in totalitate. Drept urmare, citeste acest articol daca vrei sa slabesti si tu cat mai usor, si bineinteles sa iti faci fiecare zi mai comoda si mai usoara.

Cele mai bune retete pentru micul dejun

In acest sens, nu sunt foarte multe de vorbit, in ciuda faptului ca varietatea micului dejun poate sa fie foarte larga. Mai exact, indiferent in ce zi esti, te vei putea rezuma la un sigur tip de mic dejun. Acest lucru, il vei putea realiza creandu-ti un meniu doar din fructe la prima masa a zilei. Fie ca vei alege sa mananci fructele crude, exact asa cum sunt sau vei face niste sucuri naturale si sanatoase din ele, nu conteaza, important este sa le mananci.

Totusi, ai foarte mare grija ce fel de fructe vei dori sa mananci. Deoarce fiecare din cele 4 zile are nevoie de o anumita cantitate de elemente nutritive, incearca cat poti de mult sa alegi fructele a carei componenta include cantitatea necesara de nutrienti.

Mai exact, in prima zi ai voie doar fructe cu multe proteine, in urmatoarea zi, ai voie doar fructe cu amidon, in a treia zi doar fructe cu carbohidrati iar in ultima zi, axeaza-te pe fructele a carei componenta include o cantitate foarte mare de vitamine, indiferent de natura lor.

Deoarece micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, pune un accent pe masura importantei sale, iar in felul acesta, te vei bucura de niste rezultate cu adevarat bune privind greutatea ta.

Salvează

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns