Magazinul online vs Magazinul traditional

Web-ul nu este diferit de restul lumii si pana la urma efortul si munca sunt secretul in a reusi in aproape orice domeniu, iar Internetul nu face exceptie.

In realitate, exista milioane de consumatori care iti cauta produsele in fiecare zi este de asemenea adevarat ca exista milioane de pagini web care concureaza pentru acei potentiali clienti asa ca nu poti pur si simplu sa realizezi site-ul si sa il lasi de izbeliste, trebuie sa muncesti din greu pentru a aduce clienti pe site, sa creezi un spatiu virtual confortabil si placut, unde oamenii sa se simta comod sa dea informatii personale si pe care sa il recomande prietenilor si celorlalti membri ai familiei lor.

Concluzia este ca, un business pe Internet este la fel ca orice alt business, cu singura diferenta ca este mult mai ieftin si accesibil din orice loc exista acces la Internet.

Pe web poti vinde direct consumatorilor din lumea intreaga si poti obtine o cifra de afaceri cu mult mai mare decat in cadrul unui magazin normal. Nici cheltuielile cu administrare unui magazin online nu sunt la fel de mari ca cele ale unuia traditional deoarece nu vor exista aceleasi cheltuieli cu chiria, utilitatilor sau plata angajatilor, care sunt in numar mult mai redus in cazul unui magazin online.

GD Star Rating
loading...
Magazinul online vs Magazinul traditional, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns