Cum sa economisesti bani cu cartusele de imprimanta

Imprimantele devin din ce in ce mai inteligente, aparand constant valuri de functii nou implementate in diversele modele de imprimante smart. Totodata, pretul acestor imprimante scade in principal, producatorii incercand astfel sa atraga cat mai multi clienti cu putinta. Potentialii clienti raman impresionati de pretul atat de mic al imprimantelor, in comparatie cu dotarea acestora. Design-ului din ce in ce mai frumos si interesant, lista de functii din ce in ce mai complexe si reclama cat mai atragatoare a acestor imprimante sunt doar cateva din armele producatorilor care incearca sa comercializeze din ce in ce mai mult aceste produse.

Adevarul este altul, desi imprimantele sunt ieftine, iar preturile sunt cu adevarat atragatoare… cartusele pentru imprimanta sunt aspectul „ascuns”. Cartusele pentru imprimanta trebuie din cand in cand inlocuite cu unele noi, asta in cazul in care nu doriti varianta de refill cartuse, care este varianta cea mai economica si optima. Asadar, achizitionarea acestor cartuse de imprimanta este un lucru foarte scump, mai ales daca obisnuiti sa utilizati imprimanta intr-un mod in care nu reusiti sa faceti economie sau nu tineti cont de acest aspect.

Un sfat foarte important pentru a economisi bani cu cartusele de imprimanta este ca, atunci cand acestea se golesc, sa le duceti la un centru refill. La acest centru refill, specialistii vor demara un procedeu numit „refill cartuse”, acest procedeu implica mai multe etape complexe de curatat cartusul si reumplut cu toner. In acest fel, nu veti mai fi nevoiti sa cumparati un cartus nou ci doar sa alegeti varianta refill cartuse. Costurile vor scadea radical, iar calitatea va fi in principiu aceeasi, in functie de ce va garanteaza cei de la centrul de refill ales.

Un alt sfat este ca intotdeauna sa aveti grija ce scoateti la imprimanta, sa fiti intotdeauna calculati si, atunci cand este posibil, sa printati cu toner negru… mai ales daca este vorba de un simplu text, renuntati la culorile care va consuma cartus color scump.

GD Star Rating
loading...
Cum sa economisesti bani cu cartusele de imprimanta, 8.7 out of 10 based on 7 ratings

Lasă un răspuns