Uleiul de cocos previne iritațiile bărbieritului

Cocos Nucifera sau uleiul de cocos a devenit foarte popular în ultimii ani. Datorită proprietăților sale se folosește atât în industria alimentară cât și în cea a cosmeticelor.

Una din cele mai vechi întrebuințări ale uleiului de cocos este în fabricarea cremelor de ras. Asta deoarece este un hidratant natural excelent, previne îmbătrânirea pielii și accelerează vindecarea tăieturilor. Proprietățile hidratante acționează împotriva senzațiilor de arsuri și iritații. Fiind un ingredient natural este și biodegradabil ceea ce înseamnă că rezidurile uleiului se vor evapora la o scurtă perioadă de la aplicare spre deosebire de alternativele sintetice care se înlătură prin clătirea cu apă.

Pentru cele mai bune rezultate studiile recomandă o utilizare zilnică a unei creme de ras ce conține ulei de cocos. Majoritatea cremelor de ras clasice conțin variații ale acestui ingredient dar au început să apară și spume de ras în tuburi sub presiune ce conțin ulei de cocos. O altă alternativă pentru cele mai bune efecte și o utilizare îndelungată e folosirea unui săpun pentru față ce conține uleiul esențial de cocos.

Invata sa te barbieresti corect si fara iritatii.

GD Star Rating
loading...
Uleiul de cocos previne iritațiile bărbieritului, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns