Techstone Romania propune cel mai inovativ sistem termoizolare fatade – Panouri imitatie caramida cu termosistem inclus

seoads

Pana recent, termoizolarea fatadelor era un proces destul de complex, care necesita foarte multa atentie la detalii si 6 pasi esentiali:

  • Verificarea suportului pe care urma sa fie aplicata termoizolatia;
  • Pregatirea acestuia prin tencuire, curatare, amorsare si nivelare;
  • Fixarea profilului de soclu si aplicarea placilor de polistiren expandat sau extrudat;
  • Aplicarea unei mase de spaclu;
  • Armarea cu o plasa care fixeaza polistirenul;
  • Aplicarea unui strat decorativ care poate consta in panouri imitatie caramida, tencuiala decorativa sau simpla vopsea.

Desi rezultatul este eficient, mai ales daca se respecta toti pasii iar atentia la detalii este maxmia, exista cateva neajunsuri al acestui termosistem clasic: timp prea mare de aplicare, riscul de aparitie a greselilor si cheltuielile destul de mari.

    1. Termosistemul Techstone Romania , sub forma de panouri imitatie caramida, rezolva aceste neajunsuri

Intotdeauna exista loc de mai bine, motiv pentru care cei de la Techstone Romania si-au pus mintea la contributie si au reusit sa realizeze un termosistem care elimina toate neajunsurile termoizolarii clasice, aducand si o serie de avantaje in plus.

Termosistemul Techstone Romania este sub forma de panouri imitatie caramida, diferite de tot ceea ce se regaseste pe piata la aceasta ora. Aceste panouri sunt obtinute prin injectarea de rasini poliesterice in masa polistirenului extrudat cu grosime de 10 cm.

Rasinile sunt armate cu praf de marmura, ceea ce elimina pasul armarii si aplicarii de apaclu si sunt colorate direct din fabrica, dupa dorinta clientului. Astfel, se obtine un panou extrem de eficient din punct de vedere al izolarii termice, care arata excelent si poate sa ia culoarea dorita de client.

Vezi si:  Rubrici pentru femei in ziare

Panourile astfel obtinute au dimensiuni mari si se monteaza foarte usor. Pentru montaj sunt necesari doar 2 pasi:

1. Lipirea de perete cu spuma poliuretanica de tip adeziv, care nu expandeaza;

2. Prinderea mecanica cu dibluri de minim 14 centimetri, cu fixare directa pe peretele imobilului.

Nu este nevoie de curatarea peretelui, de atentie la micile detalii, de tencuire, amorsare sau alti pasi care pot ocupa timp si reprezinta costuri.

Odata montat, termosistemul de tip panouri imitatie caramida va asigura un transfer de caldura minim, va rezista la socuri fizice si la procesul de inghet-dezghet si va fi foarte usor de intretinut.

Practic, termosistemul Techstone Romania reuseste sa genereze economii financiare si economii de timp.

Este una dintre cele mai importante inovatii pe piata izolarilor termice si pe langa eficienta produsului propriuzis, se lauda si cu servicii foarte bune.

Cei care doresc o termoizolare perfecta pot obtine toate materialele necesare ( inclusiv accesorii ), cat si montajul direct de la Techstone Romania.

GD Star Rating
loading...
Techstone Romania propune cel mai inovativ sistem termoizolare fatade - Panouri imitatie caramida cu termosistem inclus, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns