Mascote publicitare pentru farmacii – farmacistă gonflabilă sau farmacist gonflabil

reclame gonflabile pentru farmacii

Cheia pentru promovarea oricărei afaceri este să atragi clienți. Farmaciile, care anterior se bazau pe metodele tradiționale de promovare, cum ar fi printul, televiziunea, radio, aleg acum reclamele gonflabile. Figurinele publicitare gonflabile cresc potențialul de marketing și sporesc vizibilitatea către consumatori.

Dați curs la această idee de promovare pentru farmacii cu ajutorul mascotelor publicitare gonflabile cu mână mobilă pentru un gest de salut, invitație în farmacie, sub formă de farmacist sau farmacistă. Plasați structura pneumatică la intrare, faceți farmacia populară printre locuitorii cartierului sau ai zonei.

Apelați la un stil distinctiv prin care să atrageți clienții. Prezentați farmacia într-un mod care să impresioneze. Mascota publicitară gonflabilă va diferenția compania dumneavoastră de concurenți.

Faceți ca farmacia să fie o alegere evidentă pentru clienți, scoateți în evidență serviciile care lipsesc în alte farmacii, promovați ofertele (reduceri, card de fidelitate, program de loializare). Lăsați ca mână salutândă să transmită beneficiile chiar la intrarea în locație.

Compania BOGSON vă poate ajuta să vă creșteți vizibilitatea farmaciei pe care o conduceți cu reclame gonflabile pentru farmacii! Mascotele publicitare gonflabile sunt 100% personalizabile, se fac pe comandă. Pe corpul figurinei gonflabile se poate aplica:

  • Numele farmaciei
  • Sigla/Logo farmacie
  • Locația
  • Informații de contact
  • Programul de funcționare
  • Site-ul web
  • Listă scurtă de produse și servicii
  • Oferte, reduceri, promoții

Disponibilitatea livrării la domiciliu – livrare mascote gonflabile în toată țara!

Iluminarea interioară face reclama gonflabilă potrivită pentru utilizarea non-stop în cazul farmaciilor deschise non-stop. Pentru montarea mascotei gonflabile, nu sunt necesare cunoștințe sau abilități speciale, trebuie să urmați instrucțiunile incluse în pachet (timp de montaj: aprox. 5 minute).

Materialul cu strat hidrofug din care sunt produse aceste personaje publicitare gonflabile pentru farmacii nu necesită îngrijire specială, poate fi curățat cu șervețele umede. În starea dezumflată, omul gonflabil este ambalat într-un geamantan, care servește și ca podium; ventilatorul și iluminarea sunt, de asemenea, amplasate în geamantan, alături de instrucțiuni.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns