I-drpciv vine in ajutorul soferilor cu o functie noua de calcul al distantelor rutiere

Atunci cand vine vorba despre siguranta rutiera, I-drpciv este unul din cele mai utile web-site-uri. Este un site cunoscut pentru chestionarele auto DRPCIV cu ajutorul carora cei care isi doresc sa devina soferi odata cu implinirea varstei majoratului pot afla informatii utile din lumea soferilor, din legislatie  si sa observe cat de eficient si simplu este explicat codul rutier.

Pentru a veni si mai mult in intampinarea nevoilor si cerintelor pe care le au soferii s-a lansat doua functii noi, extrem de simple si utile.

Calculul distantei rutiere. Un drum lung cu masina inseamna si o serie de actiuni de planificare prin care soferii sa beneficieze de informatii cat mai corecte despre timpul aproximativ pe care urmeaza sa il petreaca la volan, cantitatea de combustibil pe care o vor consuma, viteza cu care pot circula sau distanta parcursa.

Noul calculator oferit de i-drpciv le ofera soferilor numeroase informatii utile si poate fi folosit usor de oricine. Cei care isi doresc informatii utile  cu privire la drumul pe care il au de parcurs trebuie sa introduca doar localitatea de parcare si localitatea in care isi doresc sa ajunga. In doar cateva minute vor primi informatii precum – cea mai scurta ruta, distanta de parcurs, viteza medie cu care se poate circula in zona respectiva, informatii cu privire la drumul de parcurs si costurile aproximative.

Harta Rutiera a Romaniei si Europei. In ziua de azi orice harta poate fi desfasurata pe o tableta sau pe un telefon mobil direct de pe i-drpciv.ro. Orice sofer poate gasi cu usurinta harta rutiera Romania dar si ale lumii, fara sa plateasca nimic.  Hartile sunt actualizate si detaliate, sunt destinate atat soferilor amatori cat si soferilor profesionisti. Cu alte cuvinte, ajuta soferul sa isi planifice in detaliu calatoria si sa se descurce in cazul in care greseste traseul.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns