Destinatii pe care trebuie sa le vizitezi in 2018

| De toate pentru toti | decembrie 3, 2017

Referinta in materie de calatorii, publicatiile Lonely Planet si ghidurile lor au traversat planeta pentru a descoperi care sunt cele mai bune destinatii pentru anul ce vine. Iata de ce ar trebuie sa iti rezervi o vacanta intr-unul din aceste orase.

Sevilia, Spania. Frumosul oras din Sud si-a dezvaluit toate farmecele in celebrul serial Game of Thrones, reusind sa convinga un numar mare de turisti sa vina sa il viziteze. In plus, in 2018, Sevilia va sarbatori aniversarea cu numarul 400 a pictorului sau,  Bartolome Esteban Murillo.

Detroit, SUA. Detroit isi seduce turistii prin atmosfera moderna degajata la tot pasul. Galeriile de arta se afla in apropiere de distileriile transformate in baruri sau in magazine la moda.

Canberra, Australia. Acest frumos oras verde este locul preferat al amatorilor de muzee (cel dedicat dinozaurilor este un must). In plus, in anul ce urmeaza Canberra va sarbatori 100 de ani de la semnarea armistitiului Primului Razboi Mondial.

Hamburg, Germania.  Trebuie sa iti rezervi cateva zile, primavara in special, pentru a descoperi orasul Hamburg si pentru a te lasa fermecat de clopotele sale vechi si de noua sa sala de concerte, Elbphilarmonie, recent renovata.

Kaohsiung, Taiwan. Anul ce vine trebuie sa descoperi neaparat secretele orasului Kaohsiung, inainte de a deveni cea mai frumoasa destinatie asiatica, adica aglomerata si plina de turisti. Manastiri, depozite de zahar transformate in galerii de arta sau in restaurante, orasul are o multime de atuuri.

Anvers, Belgia. Lasa orase mai cunoscute precum Bruxelles si Bruges in favoarea orasului Anvers. Orasul belgian a devenit un punct de convergenta a tuturor hipsterilor din Europa. Buticurile sale, barurile efemere, artistii avangardisti si festivalul Antwerp Baroque sunt doar cateva din motivele de a vizita acest oras in 2018.

GD Star Rating
loading...

450 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive