Cateva idei originale pentru decorul de Craciun

Magia Craciunului isi va face in curand din nou aparitia la noi in case. Brazi de Craciun, ghirlande, globuri…. ai atatea optiuni la indemana incat chiar nu stii de unde sa alegi? Iata cateva idei pentru un interior festiv

Rosul, cea mai buna alegere pentru decoratiunile de Craciun. De Craciun, rosul ar trebui sa invadeze caminul tau si sa te faca sa te simti mai ceva ca pre vremea copilariei. Nuanta de rosu este un veritabil must have pentru un Craciun calduros si fericit. Dar daca nu vrei sa mizezi doar pe globurile de Craciun, poti alege sa iti amenajezi bucataria cu scaune in nuante de rosu.

Un strop de auriu pentru decoratiunile tale de Craciun. Daca vrei sa aduci cat mai usor magia Craciunului la tine in casa, nimic nu se compara cu nuanta de auriu. Dar nu trebuie sa exagerezi cu nuanta de auriu, daca nu iti doresti ca interiorul casei sa semene cu castelul de la Versailles! Corpurile de iluminat in aceasta nuanta sunt cea mai buna idee in acest sens.

Un decor foarte luminos pentru Craciun. De Craciun, zilele sunt mai scurte, dar lumina contribuie sub toate formele sale la magie. Deci trebuie sa mizezi pe cele mai frumoase modele de becuri sau corpuri de iluminat. O ghirlanda luminoasa este si ea cea mai buna optiune.

Ghirlandele, cea mai buna idee pentru un decor feeric. Craciunul nu ar mai fi la fel fara girlande in casa. Sunt o alegere clasica si o valoare sigura. In camera copiilor, ghirlandele luminoase sunt de mare efect.

Indispensabil pentru decoratiunile de Craciun- bradul. Dar asta nu inseamna ca nu poti miza pe o optiune mai minimalista. Poti miza pe perne, fete de masa sau servetele cu acest motiv si pe un model de brad mai original, facut din carti de exemplu.

GD Star Rating
loading...
Cateva idei originale pentru decorul de Craciun, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns