Unde asezam oglinzile in casa pentru a atrage norocul conform principiilor Feng Shui?

Eziti intotdeauna atunci cand vine vorba despre asezarea oglinzilor in casa? Daca ai folosi principiile Feng Shui pentru a te ghida? Esti intrigat? Cu atat mai bine. Pentru a beneficia de cele mai bune energii la interior, in acest articol vei descoperi tot ce trebuie sa stii despre aceasta traditie ancestrala pentru a aduce un plus de armonie locuintei tale.

Conform filozofiei Feng-Shui, oglinzile sunt extrem de puternice: se afla in stransa legatura cu apa, un element care reprezinta fluiditatea, transparenta si lumina. Cu alte cuvinte, oglinda ne permite sa ne vedem exact asa cum suntem.

Cum sa plasam oglinzile conform Feng Shui?

Conform acestei practici orientale totul se raporteaza la buna circulatie a energiei. Stiind ca fiecare incapere din casa are un impact diferit asupra energiei si a vietii fiecarui individ in parte, este esential sa permitem acest flux de energie favorizand armonia si luminozitatea. Si, toate aceste energii vor fi transmise de oglinda. De aceea, este necesar sa gandesti in mod eficient tipul de oglinzi folosite care pot varia de la o incapere la alta.

La intrare sau in hol

Intrarea in casa ne deschide calea spre alte incaperi. Din momentul in care intram in casa trebuie sa avem un sentiment de liniste si de fericire ca ne aflam in sfarsit acasa. Home Sweet Home cum s-ar spune. In acest spatiu este recomandat drept urmare sa folosim o oglinda in stanga sau in dreapta unei usi pentru a deplasa energiile.

In living sau in sufragerie

Livingul si sufrageria reprezinta incaperi calduroase in care ne place sa stam cu prietenii sau cu familia. In living este important sa observam ce reflecta oglinzile pe care le asezam. Daca reflecta o planta verde sau o pictura frumoasa ne va ajuta sa ne imbunatatim energia si ne vor oferi relaxare si liniste.

Vezi si:  Feng shui pentru anul 2013

Sursa: https://www.santeplusmag.com/ou-faut-il-placer-les-miroirs-chez-vous-pour-attirer-la-chance-dapres-le-feng-shui-maison-000014422/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns