Despre Corpurile de Iluminat

Lumina este probabil unul dintre cele mai frumoase daruri pe care ni le ofera natura. Transpusa in vietile noastre, aceasta face de multe ori diferenta. Aceasta iti poate oferi senzatii si emotii deosebite, asadar cand vine vorba despre corpuri de iluminat pentru locuinta noastra trebuie sa ne folosim intuitia intr-un mod ingenios.

Corpurile de iluminat sunt prezente in fiecare camera din caminul tau. Orice camera are nevoi diferite in functie de amplasament, de marime, de spatiul disponibil si de scopul pentru care a fost realizata. Un aspect important este ca toate camerele au nevoie de un corp de iluminat care sa ofere o ambianta placuta ochiului, mai ales daca este vorba despre un dormitor, spre exemplu. In cazul unei bucatarii, un corp de iluminat ar trebui sa ofere o lumina mai puternica, in sufragerie acesta ar trebui sa ofere suficienta lumina pentru a putea citi sau pentru a putea privi in liniste la un televizor.

Screen Shot 2013-06-01 at 6.54.35 PM

Intr-un dormitor, un corp de iluminat trebuie sa ofere lumina care sa calmeze starea de spirit dupa o zi grea de munca, fiind necesara o combinatie a lor pentru a avea parte fie de lumina de citit, fie de lumina ambientala. In plus, se recomanda si utilizarea unor intrerupatoare separate pentru fiecare corp de iluminat, fapt ce face posibila reglarea luminii pentru fiecare in mod separat. Pe de alta parte, bucataria are nevoie de mai multa lumina pentru ca toate activitatile desfasurate – curatenie, gatit – sa poata fi efectuate in mod corespunzator. Se recomanda corpuri de iluminat care sa ofere lumina puternica in intreaga bucatarie, dar si corpuri separate menite sa lumineze doar anumite zone din camera in care gatiti.

Vezi si:  Ideile preconcepute care iti pot distruge relatiile de prietenie

Chiar daca pare simplu de realizat, combinatia perfecta a corpurilor de iluminat pentru a se obtine rezultatul dorit necesita multa atentie. Apeland la cat mai multe sfaturi veti reusi sa obtineti rezultate care va vor oferi lumina unica si placuta.

GD Star Rating
loading...
Despre Corpurile de Iluminat, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns