Unde a putut fi cumparat Apple iPhone 5 in ziua lansarii

E cunoscut deja faptul ca inca de dinainte de a fi lansat oficial in magazine, iPhone 5 fusese deja vandut in aproximativ 2 milioane de unitati prin precomenzi. Cererea mare pentru noul iPhone a facut ca numarul telefoanelor disponibile in ziua prezentarii sa fie unul destul de limitat, motiv pentru care dealerii Apple din toata lumea au decis ca singura posibilitate de achizitionarea fizica a acestui smartphone in ziua lansarii sa implice prezenta fizica a doritorilor la magazinele autorizate.

 Care au fost magazinele  autorizate pentru a vinde Apple iPhone 5? Cel putin in SUA, ele au fost reprezentantele oficiale ale Apple (bineinteles!), Walmart, RadioShack, Target si Best Buy.

 Cele mai multe smartphone-uri, insa, au putut fi achizitionate in reprezentantele Apple, acolo unde s-au format cozi chiar si cu 2 zile inainte de lansarea propriu-zisa a telefonului. Chiar si acolo, insa, la terminarea stocurilor, cei care au stat la coada si care nu au avut posibilitatea sa  isi achizitioneze smartphone-ul dorit datorita numaului mic de produse disponibile au putut sa faca o precomanda (cu avantaj preferential), in urma caruia sa poata sa-si primeasca telefonul in maxim 1-3 zile.

 Wallmart, in schimb, a dus o politica ceva mai ciudata. A pus la dispozitia doritorilor aproximativ  200 de device-uri Apple, dupa care a acceptat doar precomenzi. Ce anume a fost ciudat? Faptul ca dupa ce au facut precomanda, utilizatorilor li s-a spus ca smartphone-urile le vor veni in magazin si nu le vor veni acasa.

 Totusi, de ce a fost nevoie de precomenzi din moment ce smartphone-ul a fost lansat pe piata? Pentru ca de la data prezentarii, smartphone-ul acesta nu era disponibil la vanzare. De la data prezentarii pana in ziua oficiala de lansare au trecut aproximativ 8 zile, timp in care sistemul de operare folosit de Apple a fost schimbat cu versiunea iOS6.

GD Star Rating
loading...
Unde a putut fi cumparat Apple iPhone 5 in ziua lansarii, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns