Casa si gradina – Trenduri 2019

Tuturor ne place sa fim la moda si sa avem o casa la moda. Trendurile anului 2019 ne aduce natura in casa si ne da peste cap gradina.
Stilul boem plin de culori si forme e la moda si in 2019, dar trebuie sa fim atenti sa nu exageram. Mottoul anului este ’’90% alb, 10% culori ’’. Tapet floral, mobiliere in culori naturale si parchetul laminat sunt hiturile anului. Atmosfera relaxata este inveselita cu accesorii colorate si mobiliere in forme diferite. Mobila curbata poate pare putin ciudata, dar gratie stilul lui jucaus, merge de minune cu stilul boem.
Nuantele de verde inchis au castigat titlul de culorile anului in design interior. Grassy green a fost aleasa ca favorita pentru a ne colora camerele. Culoarea de verde inchis merge foarte bine cu elemente naturale, de exemplu alaturi de un parchet din lemnsi nee aduce relaxare si confort. Avem multe optiuni de a integra verdele in design-ul interior, pe un perete, un covor sau pe mobila, putem obtine o imagine ca in povesti. O alta idee al anului 2019 iesita din comun este designul modern in bai. Culoarea alba este inlocuita de culoarea neagra. O baie cu peretii negri poate fi dramatica si eleganta totodata.
In gradina, florile colorate si motivele asimetrice sunt la moda. Putem sa ne jucam cu texturi si culori. Cu cat gradina este mai colorata si mai vibranta, cu atat mai atragatoare. Sa nu ne fie frica sa plantam legume si fructe si acestea pot fi folosite ca elemente de decoratiuni pe langa floricele colorate in gradina. Ne putem amenaja un loc de relaxare in gradina noastra de vis, cu cateva scaune confortabile, o masa pentru a savura o bautura racoritoare si o umbrela de soare pentru zilele calde. Cei care sunt mai indrazneti din fire pot planta flori in culori diferite nu numai in pamant dar si pe pereti. Peretele de flori sigur o sa fie foarte special.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns