Care sunt greselile de evitat atunci cand faci cumparaturi in perioada reducerilor?

| Cumparaturi | septembrie 19, 2018

Ti se pare dificil sa rezisti cumparaturilor impulsive atunci cand vezi pancarte sau afise imense care anunta reduceri de pana la 70%? Culori puternice, gramezi mari de haine care iti fac cu ochiul, anunturi cu vanzari flash… totul este facut si gandit pentru a –ti atrage atentia si pentru a te tenta. Ce greseli nu ar trebui sa faci?

Perioada reducerilor este cel mai bun moment in care poti sa faci cumparaturi in magazine sau pe Internet. Dar cel mai adesea, foarte multe persoane isi dau seama ca si-au cumaparat lucruri inutile. Da, reducerile sunt minunate, dar este important sa tii cont de cateva reguli sau sfaturi simple pentru a nu regreta mai tarziu. Iata deci greselile pe care le-ai putea face.

Nu te controlezi. Nu este cel mai bun moment de a face cumpatraturi compulsive, cu riscul de a avea regrete mai tarziu. Este inutil deci sa cumperi ceva ce nu ai prevazut sau de care nu ai nevoie.

 

Te indatorezi pentru a face cumparaturi la reduceri. Este fara indoiala greseala cea mai frecventa, comisa mai ales de cei care sunt pasionati de domeniul modei. Nu este cea mai buna idee.

Nu iti faci un wish-list. In acest fel, iti vei cumpara doar lucrurile de care ai nevoie, nu iti vei depasi bugetul fixat si nu vei cumpara lucruri sau haine pe care nu le mai folosesti.

Cumperi totul in prima zi de reduceri. Cel mai adesea, la o saptamana dupa ce reducerile au inceput, totul ajunge la 50% si uneori chiar la 70%.

Cu alte cuvinte, atunci cand faci cumparaturi la reduceri, trebuie sa fii cu capul pe umeri pentru a nu regreta amarnic mai tarziu. Trebuie sa ai o buna stapanire de sine pentru a reusi sa faci cele mai bune afaceri si pentru a cumpara doar lucrurile de care ai neaparat nevoie.

GD Star Rating
loading...

432 Vizualizari, 2 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!