Cateva sfaturi pentru a face cumparaturi reusite pe Internet

| Cumparaturi | august 18, 2018

Chiar daca in zilele noastre, cumparaturile online au devenit un lucru obisnuit, care face parte din rutina noastra si pe care toata lumea il face, exista cateva detalii de care sa tii cont pentru a evita capcanele si dezamagirile.

Citeste descrierile produselor care te intereseaza in intregime. Un lucru evident, dar care nu este facut de toata lumea. Si ajungem sa realizam ca o geanta de 10X18 este prea mica, de exemplu. Citeste deci toata descrierea produselor care te intrereseaza, mareste pozele sau cauta pe Google alte poze pentru a avea o alta perspectiva.

Verifica si conditiile generale de vanzare, mai ales politica in materie de retur. Schimburile sunt posibile? Daca Da, in ce conditii? Taxele de retur de cine sunt suportate? O multime de intrebari care isi gasesc de obicei raspunsurile in rubrica Conditii Generale sau FAQ.

Important- cel mai bine ar fi sa apelezi la un site care are un serviciu cu clientii prin telefon.

Ai grija la taxele pe care trebuie sa le platesti. Cel mai adesea subestimate, taxele postale pot umfla nota de plata. Sa nu mai vorbom despre taxele vamale daca iti doresti sa comanzi de pe un site din afara.

Compara. Daca iti doresti foarte mult un anumit produs, poti verifica daca nu cumva are un pret mai bun pe un site concurent.

Aboneaza-te la Newsletterul site-urilor care te intereseaza. In acest fel, vei fi la curent cu toate noutatile, cu cele mai atragatoare reduceri si promotii, care sunt comunicate in avans abonatilor.

Informeaza-te. Bloguri, forumuri, retele sociale….platformele unde poti citi o multime de pareri sunt destul de numeroase deci poti verifica reputatia unui site inainte de a comanda. Nu ai nicio scuza in era tehnologiei.

Ai grija la un amanunt foarte important- plata sa fie securizata. Din pacate, se mai intampla si lucruri neplacute precum fraudele prin card.

GD Star Rating
loading...

354 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive