Cele mai bune aplicatii pentru iPhone 5

| Cumparaturi | decembrie 13, 2012

Pentru ca Apple are o politica diferita fata de cea a celor de la Google, acestia au o selectie mult mai stricta in ceea ce priveste aplicatiile pentru produsele lor. Totusi, cateva dintre aplicatii se regasesc si pentru Android sau Windows, precum aplicatiile pentru siteuri celebre ca Facebook, Twitter sau Youtube.

Astfel, daca aveti cel mai nou smartphone a celor de la Apple, anume, iPhone 5, va oferim o lista cu cele mai folosite si mai interesante aplicatii ce pot fi utilizate zi de zi.

Soundhoud este o aplicatie asemanatoare cu Shazam, cunoscuta aplicatie ce recunoaste melodii. Dar aceasta aplicatie are atuul de a gasi melodia online si iti indica chiar si videoclipurile de pe Youtube ale melodiei cautate.

Sparrow este o aplicatie foarte interesanta de citire a mailurilor, fiind apreciata in special pentru ca are o interfata simpla, pe care oricine o poate intelege de la prima utilizare, fiind perfecta pentru cei care abia iau „legatura” cu sistemul de operare iOS si cu un iPhone.

Hipstamic este o aplicatie ce se aseamana cu Instagramul. Aceasta aplicatie modifica pozele, culoarea acestora cat si luminozitatea, schimbarile rezultate fiind de-a dreptul impresionabile.

iPhoto este o alta aplicatie de modificat imagini. Este o aplicatie construita pentru a fi usor de manevrat pe un ecran tactil, iar numarul mare de functii si optiuni o fac aplicatie premium. iPhoto poate fi achizitionata la pretul de 4.99 dolari.

Evernote este o aplicatie ce are rolul de a sincroniza desktopul calculatorului personal cu iPhone-ul, facand foarte usor tranferuri intre cele doua dizpozitive, fiind o aplicatie mai intuitiva si mai sigura decat aplicatiile default.

Google Drive este o aplicatie gratuita e ofera posibilitatea de stocare pana la 5 GB de fisiere pe serverele puse la dispozitie de catre cei de la Google.

iTranslate este o aplicatie mai mult decat interesanta si mai mult decat utila. Pentru a-si face treaba trebuie sa selectati pentru inceput limba in care veti urma sa vorbiti si apoi selectati limba in care doriti sa traduca. Avand un numar mare de cuvinte si expresii, nu va poate fi utila daca doriti sa scrieti documente oficiale, dar e perfecta pentru o calatorie intr-o tara exotica.

UrbanSpoon este o aplicatie pentru cei care se afla intr-un oras pentru prima data si vor sa afle unde ar putea gasi mancarea preferata. Selectati cateva criterii precum mancare chinezeasca si aceasta aplicatie va va recomanda cateva restaurante cu un astfel de specific.

QuickOffice Mobile Suite este o aplicatie foarte importanta pentru cei care folosesc iPhone 5 si pe post de dispozitiv de lucru portabil. Aceasta apliatia va va deschide fisierele Word, Excel sau PowerPoint, permitand chiar si editarea lor.

Drafts este  o aplicatie utila pentru cei care folosesc mai multe retele sociale. Scrieti un text in editorul acetei aplicatii si apoi puteti transmite oriunde doriti acel text. Chiar si pe mail.

Daca v-am convins ca se merita sa cumparati iPhone 5  pentru ca detine astfel de aplicatii interesante, trebuie sa stiti ca varianta cu 16 GB are un pret de aproximativ 3 500 lei in magazinele online din Romania, varianta de 32 GB se apropie de 4 000 lei, iar cea de 64 GB este la un pret de aproximativ 4 500 lei.

GD Star Rating
loading...
Cele mai bune aplicatii pentru iPhone 5, 10.0 out of 10 based on 1 rating

3,033 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive