5 greseli frecvente in elaborarea agendelor personalizate

Fie ca dorim sa pregatim o serie de cadouri pentru un grup de angajati, fie cautam ceva special pentru acest sfarsit de an pentru colaboratorii sau partenerii nostri, incercam foarte frecvent sa apelam la solutiile personalizate. Acestea au un efect benefic, atat din partea persoanelor care le primesc dar si datorita faptului ca duc mai departe mesajul sau identitatea companiei sau organizatiei noastre. Totusi, inainte de a alege in graba o anumita tipografie, a alege un model cu un desing placut, a ne hotari asupra numarului de pagini si asupra modului de ambalare si prezentare, trebuie sa ne adresam cateva intrebari, care ne pot scuti de eventuale greseli. Erori care odata efectuate, din pacate, datorita tehnicilor folosite de aceste centre de print clasic sau tipar digital pot sa nu mai fie reversibile ori corectate intr-o anumita masura. Descopera agende personalizate care sa poata se se plieze in majoritatea contextelor, tinand cont de bugetul alocat si de specificul sau dorintele fiecarui client.

Vom aborda astfel in urmatoarele randuri cateva modalitati prin care putem sa evitam astfel de greseli, des intalnite de altfel in acest context.

1. Neinserarea logoului intr-un mod vizibil pe suprafata agendei (pe coperta) sau in interiorul paginilor.

2. Alegerea unei modalitati nepotrivite de personalizare. De obicei fiecarui tip de agenda, in functie de materialul din care este fabricata, ii este recomandat un anumit tip de imprimare – fie ea personalizare serigrafica, tampografica, laser, timbru sec, folio, policromie. Daca insa nu respectam recomandarea specialistilor, s-ar putea ca rezultatele obtinute sa fie sub orice critica si mai grav, sa nu poata fi remediate.

3. Alegerea unor agende datate atunci cand acest lucru nu este necesar – se va complica astfel folosirea acestor materiale, in special cand e vorba de utilizarea intregii suprafete a foii. Ne gandim in special la situatiile in care astfel de agende personalizate sunt realizate pentru un anumit grup de angajati, a caror munca nu depinde de organizarea pe zile. Acest lucru poate fi compensat cu achizitia unor agende nedatate, cu un numar mai mare de pagini, intr-un format poate chiar mai mare, din materiale de calitate superioara.

4. Chiar daca exista o serie de culori variate, chiar si in zona de agende personalizate din piele naturala (precum bordeaux, cafeniu, negru, orange, albastru, rosu, verde ori rubino – click aici pentru alte culori), se poate ca datorita grabei, a neatentiei, sa realizam o combinatie de culori – cu logo-ul sau textul inscriptionat, care sa nu se potriveasca deloc, ba chiar sa fie deranjanta sau chiar sa impiedice descifrarea textului, decat cu mari dificultati.

5. Comandarea unui numar prea mic de astfel de agende personalizate, indiferent de trasaturi sau accesorii – indiferent ca ele vor fi distribuite in interiorul companiei, ori la un anumit eveniment, nu e placut si profesional ca acestea sa nu ajunga la toate persoanele vizate sau interesate.

In concluzie, pot sa apara sau sa intervina o multime de aspecte care nesolutionate in mod corect sa se transforme in greseli ce pot fi cu greu rezolvate. Tocmai de aceea, e de o importanta deosebita sa apelam la tipografii specializate, ce sa ne ajute in intreg procesul de design, elaborare, executie si livrare a astfel de materiale si obiecte promotionale. Gaseste aici astfel de oferte, de la peste 2000 de furnizori din domeniul tipografiilor, printre care si agende personalizate – prin Bursa de print. De asemenea, aici poti gasi designuri utile, articole pe aceasta tema precum si alte materiale destinate acestor achizitii.

GD Star Rating
loading...
5 greseli frecvente in elaborarea agendelor personalizate, 19.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns