Care sunt cele mai instagramabile locuri din Rio de Janeiro?

Oriunde te duci in Rio de Janeiro, vezi culori vibrante, de la apusuri de soare superbe si umbrele aliniate pe plaja, la cladiri viu colorate si graffiti atragatoare in cartierele boeme. Am enumerat mai jos cateva dintre cele mai Instagrammable locuri din Rio De Janeiro pentru o sedinta foto perfecta.

  1. Apus de soare pe plaja Ipanema

Pe langa faptul ca este faimoasa pentru cantecul de succes Bossa Nova „Girl from Ipanema”, plaja Ipanema este cunoscuta si pentru apusurile sale vibrante. Este locul perfect pentru a petrece o zi de plaja si a astepta un apus de soare superb.

Odata ce apusul se apropie, Arpoador Rock are una dintre cele mai bune privelisti si este situat pe plaja Ipanema, chiar langa Postos 7. Poti vedea intreaga plaja, panorama orasului, precum si emblematicii munti „Dois Irmãos” (Doi Frati).

  1. Treptele colorate Escadaria Steps

Colorata Escaderia Selaron a fost creata de Jorge Selarón, un artist chilian care s-a indragostit de oras. A petrecut mai mult de 20 de ani creand treptele! Este posibil sa iti amintesti de aceste trepte de gresie colorata in popularul videoclip „Beautiful”, realizat de Snoop Dogg si Pharrell Williams. Ia loc pe una dintre treptele luminoase pentru o fotografie amuzanta.

  1. Cartierul boem Santa Teresa

Santa Teresa este un cartier excentric, cu strazi pietruite si cladiri viu colorate, situat pe dealul din Rio. Plimbandu-te prin cartier vei gasi multe oportunitati pentru fotografii. Descopera arta stradala excentrica din Santa Teresa, conacele coloniale imbatranite, magazinele boeme de tip boutique, restaurantele si barurile.

  1. Plaja Cafe din Parque Lage

Ia pranzul intr-un conac reformat la Plaja Cafe. Superba cafenea este situata in Parque Lage, o proprietate privata transformata in parc public. Curtea conacului cu piscina este cadrul perfect pentru un pranz sau o cafea. De asemenea, din curte puteti vedea in departare Christ the Redeemer!

  1. Red Beach

Dupa ce cobori cu telecabina de pe Sugar Loaf Mountain, opreste-te la Praia Vermehla (Red Beach), chiar alaturi. Plaja este una dintre cele mai pitoresti, cu privelisti asupra Muntelui Sugararloaf. Bucura-te de soare printre umbrelele colorate de pe plaja sau practica stand-up paddle board pentru a admira privelistea.

Bucura-te de aceste locuri frumoase si pline de culoare!

Sursa: https://www.groovymashedpotatoes.com/most-instagrammable-places-in-rio-de-janeiro/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns