Un loc perfect pentru vacanta in care o sa gasesti un pic din toate

Definitia vacantei difera de la o persoana la alta, de la oameni care vor sa se relaxeze la soare, langa piscina, cu un cocktail in mana, la iubitorii de aventura, care nu pot sta linistiti nici macar cinci minute.

Avand doua tipuri persoane cu ganduri diferite referitoare la vacanta, alegerea destinatiei poate provoca veritabile dureri de cap. Asta pana cand nu gasiti o destinatie care are un pic din toate si poate fi ideala pentru toti, cum este si Panama City Beach.

Orasul de pe malul marii din Florida reprezinta destinatia perfecta tot anul, pentru calatori cu orice tip de personalitate. In plus, cine nu ar iubi plaja cu nisip alb si apa turcoaz?
Panama City Beach este destinatia de vis pentru orice copil. In Lagoon Pontoons toata familia poate sa inoate cu delfinii, pentru mai multa distractie in apa, pot inchiria jet-ski-uri, dar sunt si oportunitati de imbarcare si scufundare.

Ai vrea mai mult sa te duci intr-un un parc? Nicio problema, incearca atunci Shipwreck Island Waterpark pentru una dintre cele mai mari piscine cu valuri. Iar daca ti-a fost de ajuns cu apa, poti incerca Cobra Adventure Park, este plina de distractie cu roller-coastere, go-kart si multe alte activitati perfecte pentru copii.

Daca ai vrea sa explorezi lumea subacvatica, du-te la Panama City Beach Dive Center, unde o sa afli tot ce trebuie sa stii, si te poti scufunda 134 metri la naufragiul din al doilea Razboi Mondial. Daca iti doresti mai mult sa ramai pe suprafata apei, poti lua ore de surf.

Vezi si:  De ce sa mergeti intr-un sejur in Thailanda?

Te poti reconecta cu Mama Natura pe linistita insula Shell, unde poti cauta scoici unice pe mal. O sa mai gasesti si doua parcuri de stat, Camp Helen si St.Andrews. Ai vrea ca excursia sa fie mai romantica? Rezerva un loc pentru cupluri in Sheraton Panama City Beach Golf & Spa Resort, faceti o plimbare romantica pe Golf, sau incercati o croaziera la apus de soare.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns