Informatii utile pentru vacanta in Suedia

Va pregatiti pentru vacanta in Suedia, insa aveti nevoie de ajutor? In urmatoarele randuri va prezentam informatii practice, care o sa va fie de ajutor odata ce o sa ajungeti in Suedia. In acest fel, veti putea sa va pregatiti cu adevarat pentru calatorie.

Ce trebuie stiut despre Suedia?

Suedia este o tara scandinava din Europa Nordica si capitala tarii este Stockholm. Cuprinde foarte multe insule, astfel tara nu se mandreste numai cu orase interesante, ci si cu peisaje naturale de vis. Admirarea acestor destinatii turistice este principalul motiv pentru care merita sa investiti intr-o vacanta Suedia. Aceasta tara este amintita ca si una a contrastelor, ceea ce se datoreaza faptului ca exista acolo orase vibrante, precum si sate unde veti putea sigur sa va odihniti. Astfel nu este numai o destinatie potrivita pentru persoane tinere, ci si pentru familii.

Informatii practice pentru turisti

Daca vreti sa ajungeti in Suedia, nu trebuie sa prezentati decat cartea de identitate sau pasaportul care trebuie sa fie valabile cel putin pentru 6 luni. Viza in schimb nu este necesara. Trebuie sa aveti insa la dumneavoastra, o polita de asigurare de sanatate, ceea ce este obligatorie. Inainte de a porni la drum este indicat sa mergeti la medic, ca sa nu aveti probleme de sanatate, insa nu este necesar sa primiti vaccinari. Daca o sa conduceti in tara, trebuie sa stiti ca circulatia se face pe partea dreapta si centura de siguranta trebuie sa fie purtata de fiecare data cand conduceti. Un alt sfat este sa calatoriti cat mai mult cu ocazia calatoriei, ca sa descoperiti frumusetea tarii si nu ratati urmatoarele obiective turistice:

– Biserica Peste
– Gradina Botanica
– Lacul Nydalasjon

GD Star Rating
loading...
Informatii utile pentru vacanta in Suedia, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns