Cele mai bune servere pentru afaceri mici in 2019

Daca esti in cautarea celui mai bun server pentru o afacere mica care sa ajute compania in crestere, atunci te afli in locul potrivit. In acest articol am adus cele mai bune servere pentru afaceri mici si medii.
In timp ce poate fi extrem de tentant sa alegem servere bazate pe cloud, in special cand afacerea este relativ noua, serverele on-site pe care le administrezi tu, pot fi alegeri la fel de bune. Iti permite mai mult control si securitate asupra informatiilor importante de afacere.

Serverele pentru afaceri mici trebuie sa fie destul de puternice, ca sa functioneze sub incarcari intense pe tot parcursul zilei, trebuie sa se descurce cu mai multe utilizatori si, probabil cel mai important, sa fiu si extensibile, pentru ca sa poata fi modernizate dupa cum creste afacerea.

Dell PowerEdge T30
Sunt foarte multe servere diferite si asta inseamna ca o sa fii nevoit sa alegi din o intreaga lista de preturi si modele, ca sa gasesti cel mai bun server pentru tine. Uita-te la Dell PowerEdge T30, il poti cumpara doar cu elementele esentiale sau cu o intreaga configuratie. La nivel incepator, T30 a obtinut multe posibilitati de extindere intr-un sasiu mic si vine si cu o bogatie de caracteristici in mod implicit.

Fujitsu Primery TX1310 M
Cand te gandesti la servere, Fujitsu probabil nu este primul care iti vine in minte. Si totusi, producatorul Japonez este unul dintre putinii care pot fi implicati in orice, de la servere SMB, pana la super-computere. Daca este vreo problema cu serverul, in primul an de la cumparare, Fujitsu nu numai ca repara problema, dar iti va da si banii inapoi.

HP Proliant Microserver Gen8
Unul dintre cele mai rapid crescatoare segmente din piata serverelor este dominat de o singura companie. HP Proliant Microserver Gen8 a rezolvat cu succes sa se fereasca de competitie, multumita mixului de caracteristici atractive si de multe reduceri. Pe langa faptul ca este foarte mic si usor, acest aparat are niste capacitati impresionante.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns