Casa de marcat: pe care o alegi pentru restaurantul tau?

O casa de marcat este o necesitate pentru orice afacere bazata pe produse care efectueaza zilnic numeroase tranzactii, cum este un restaurant. In functie de nevoile unei companii, o casa de marcat poate fi standard, cu functii limitate sau mai moderne, cu sistem POS si numeroase alte functionalitati.

Daca vrei sa alegi si tu o casa de marcat pentru restaurantul tau atunci iti spunem care sunt elementele de care trebuie sa tii cont in alegerea sa.

Tine cont de nevoile tale si de dimensiunea restaurantului

Primul lucru de care trebuie sa tii cont in alegerea casei de marcat este dimensiunea afacerii tale si cat de tare vrei sa te dezvolti in anii urmatori. Poate ai cateva sute de articole pe inventar, cu mai multe departamente. Sau, ai doar cateva zeci pe stoc si restaurantul se afla intr-o zona comerciala mai mica.

Este important cum te vezi tu peste cativa ani pentru a putea decide care sunt nevoile sistemului tau.

Opteaza pentru functii de securitate

Securitatea cardurilor, cecurilor si informatiilor de plata electronica este o preocupare pentru multa lume. De aceea, este important sa cauti anumite functii de securitate fundamentale. Poti opta pentru seif pe care sa il instalezi in apropiere pentru ca la incheierea programului sa nu lasi banii in casa de marcat, sa ii pui in seif.

O casa de marcat moderna si dotata cu tot felul de functionalitati va fi intotdeauna o garantie a securitatii, atat in ceea ce priveste securitatea incasarilor cat si din punct de vedere legal. Chiar daca in aceasta perioada tranzactiile cu bani cash nu sunt atat de populare, trebuie sa protejam banii lichizi. Si bonurile trebuie sa fie protejate. O casa de marcat moderna si de calitate va beneficia de prezenta unor sertare metalice pentru bani, securizate cu o cheie sau cu coduri numeroce. Seiful va putea fi activat doar pe baza unei parole.

Sursa: https://genieedition.com/2021/10/26/caisse-enregistreuse-laquelle-choisir-pour-votre-restaurant/

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns