Sfaturi pentru cresterea cifrei de afaceri

Sa te dezvolti, sa iti diversifici activitatea, sa te dezvolti pentru a fi mai competitiv nu este posibil decat cu o singura conditie, cresterea cifrei de afaceri. Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa iti cresti cifra de afaceri cu ajutorul unor idei simple si inovante.

Valorizeaza-ti imaginea. Primul sfat pentru crestreea cifrei de afaceri, fii extrem de atent la imaginea ta. Atragerea atentiei clientilor potentiali atunci cand trec pe langa sediul tau, pe langa vitrina ta, masinile de serviciu, toate acestea sunt esentiale pentru notorietatea ta

locala. Un mesaj clar cu numele societatii si serviciile propuse invita lumea sa isi doreasca sa afle mai mult. Regandeste-ti logo-urile, sloganurile, cartile de vizita. Toata aceasta munca de marketing iti intareste imaginea si ofera o prima impresie buna cu privire la afacere.

Fii conectat. Online-ul a devenit esential pentru orice afacere, indiferent de domeniu. Intarirea prezentei tale pe net este esentiala, este o comoara pentru orice companie care isi doreste marirea cifrei de afaceri rapid. Iti poti crea propriul site web sau sa intretii o pagina personalizata pe retelele sociale afisand poze cu cele mai frumoase realizari spre exemplu. Nu uita ca aspectul vizual este deosebit de important, mai ales daca activezi in domeniul renovarilor sau decoratiunilor. Opteaza pentru poze de calitate. Un alt sfat web- opteaza pentru inscrierea societatii pe platforme de cerere a ofertelor online, frecventate atat de persoane fizice cat si profesionisti in cautarea celui mai bun raport calitate/pret pentru lucrarile lor.

Angajeaza o persoana dedicata pentru relatiile cu clientii.  Uneori este de ajuns sa dai cateva telefoane, sa iti amintesti de vechii clienti multumiti pentru a relansa activitatea companiei si, drept urmare sa iti maresti cifra de afaceri. Deoarece un patron nu se poate

Vezi si:  Sfaturi pentru a te lansa in afaceri in 2018

consacra zilnic relatiilor cu clientii, cel mai bine ste sa angajezi o persoana dedicata in acest sens.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns