Honor Play 4 Pro de la Huawei va fi capabil sa ia temperatura

Pandemia cu coronavirus a dat peste cap viata tuturor, ne-a schimbat igiena de viata si modul in care privim viata. In ultima vreme, numeroase au fost companiile si marii constructori care au incercat sa gaseasca solutii menite sa isi linisteasca clientii in aceasta perioada dificila. Huawei spre exemplu va adauga un termometru infrarosu noului sau telefon, Honor Play 4 Pro.

Urmatorul smarthone al marcii chinezesti Huawei urmeaza sa fie dotat cu o functionalitate binevenita in aceasta perioada marcata de pandemia cu coronavirus. Acest nou smartphone va fi capabil sa ia temperatura oamenilor dar si obiectelor. Totul datorita unui senzor de termografie infrarosu. Este vorba despre un termometru infrarosu cu alte cuvinte.

Concret, acest smartphone va functiona asemeni aparatelor folosite in aeroporturi si alte locuri publice inca de la inceputul pandemiei pentru a lua temperatura populatiei. Acest nou Huawei va permite luarea temperaturii unei persoane fara contact fizic.

Precautii de luat. Acestea fiind spuse, pentru a scana temperatura unei persoane, trebuie ca aceasta din urma sa fie relativ aproape. Se recomanda purtarea mastii. Pe scurt, acest Honor Play 4 Pro va facilita enorm luarea temperaturii populatiei chiar daca febra nu este singurul simptom al infectiei cu coronavirus.

Acest nou aparat urmeaza sa fie comercializat in urmatoarele luni in China si in India si, pentru moment, nicio data de lansare pentru Europa nu a fost comunicata. Tot ce stim este ca noul Huawei va fi echipat cu un procesor Kirin 990 care ii permite telefonului sa fie compatibil cu tehnologia 5G. Va beneficia in egala masura de un aparat foto din gama premium, de o baterie de 4300 mAh si mai ales de un pret atragator, 2900 de Yuans, adica 360 de euro in versiunea clasica si 3000 de Yuans (380 de euro) cu termometru infrarosu.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns