Atat dupa sezonul de vara, cat si dupa cel de iarna, trebuie sa schimbati hainele pe care le aveti in dulapurile dvs. Nu aveti spatiu la domiciliu si de fiecare data cand faceti schimbarea sezonului va ganditi unde sa puneti hainele? Ei bine, cu ajutorul unor saci de vidat, puteti rezolva aceasta problema intr-o clipa si cu foarte putini bani.
Depozitarea hainelor este o munca ce ne da batai de cap cel putin de doua ori pe an cand au loc schimbarile sezoniere. Trebuie sa le depozitam in mod corespunzator si sa organizam spatiile pentru a ne asigura ca nu se vor deteriora. Mai intai de toate ar trebui sa eliminam toate articolele de imbracaminte care nu sunt de folos, pentru a face loc celor care ne vor folosi in sezonul repectiv. Dar, exista o solutie – sacii vidati pentru haine.
Puneti hainele sigilate in vid pentru a economisi o multime de spatiu, mai ales atunci cand vine vorba de lucruri cu volum mare, cum ar fi pilote, paturi, geci de iarna. Spre deosebire de ceea ce s-ar putea crede, pentru a face aceasta operatiune nu este necesar sa cumparati o masina adecvata, deoarece pe piata exista saci vidat de diferite dimensiuni, special conceputi pentru acest tip de depozitare. Acestia au o supapa prin care este suficient sa pliati imbracamintea, sa o introduceti in sac si sa aspirati aerul cu un aspirator. Sacii vidati va permit sa pastrati hainele in stare perfecta pentru a fi utilizati in viitor. Deci, sa vedem impreuna cum sa folosim sacii de vidat haine.
Care este procedura pas cu pas
Sacii vidati de economisire a spatiului sunt o modalitate foarte buna de a stoca obiectele fara a ocupa mult spatiu de stocare. De fapt, acesti saci de vidat pot reduce efectiv cantitatea de spatiu de stocare necesara cu 50%. Pentru a utiliza sacii vidati in ambalajul original, impachetati pur si simplu articolele dorite, vidati sacul cu ajutorul unui aspirator si apoi pastrati sacul intr-un loc sigur si racoros.
- Alegeti tipul de sac corespunzator. Acesti saci se gasesc intr-o varietate de forme si dimensiuni diferite, mici, medii, mari si saci de vidat jumbo. Ce sac veti alege, va depinde probabil de articolele care sunt stocate.
De exemplu, sacii mici si medii sunt excelenti pentru imbracaminte, in timp dimensiunile mari si jumbo sunt cele mai bune pentru articolele mai mari, cum ar fi paturi, perne, pilote, etc.
- Alegeti elementele ce vor fi stocate. Sacii vidati pot stoca o varietate de obiecte, dar sunt cel mai frecvent utilizati pentru imbracaminte si lenjerie de pat.
Nota: – Nu depozitati alimente, piele sau blanuri in acesti saci de vidat.
– Nu depozitati obiecte cu colturi sau crestaturi ascutite deoarece acestea pot perfora sacul.
– Asigurati-va ca toate articolele sunt uscate bine inainte de a le impacheta in saci.
- Nu depozitati in apropierea unei surse de caldura. Caldura poate topi sacii de plastic si / sau supapa. Chiar daca sacul nu se topeste complet, caldura poate slabi plasticul, facandu-l mai sensibil la perforari si scurgeri de aer. Ca urmare, nu ar trebui sa depozitati sacii afara, in apropierea orificiilor de ventilatie sau a prizelor electrice active.
Cum se utilizeaza acesti saci de vidat haine
Exista modalitati diferite de a stoca haine: in dulapuri, cutii, saci de vidat sau saci pentru haine. Sa vedem cum!
- Alegeti marimea sacului care se potriveste cel mai bine in functie de ceea ce veti stoca.
- Umpleti sacul. Incercati sa nu supraincarcati, astfel incat sa puteti etansa bine. Verificati daca este bine sigilat, astfel incat sa nu se tensioneze sau sa scape nimic din interior.
- Asigurati-va ca nu exista nimic umed, altfel ar putea aparea mucegai in interior.
- Deschideti apacul supapei si extrageti aerul din interiorul sacului.
- Puneti capacul pana cand acesta este complet inchis.
Concluzie
In acesti saci de vidat puteti stoca atat imbracaminte, cat si lenjerie de pat, prosoape, perne, etc. Acestia au dimensiuni diferite in functie de nevoile pe care le avem si sunt foarte rezistenti. Tocmai acest lucru ii face atat de utili. Procesul este foarte simplu: puneti hainele, inchideti fermoarul, deschideti capacul, introduceti furtunul aspiratorului, aspirati aerul si inchideti capacul din nou. Dupa cum puteti vedea in imagini, marimea imbracamintei de vid este de aprox. 1/3 din haine in stare normala, ceea ce ii face ideali pentru a depozita hainele in dulapuri si pentru a economisi spatiu.
loading...