Țigara electronica, alternativa ideala pentru țigara din tutun

 

Multi fumatori continua sa isi alimenteze viciul, chiar daca stiu ca este 100% nesanatos si ca poate sa genereze o multime de probleme. Din ce in ce mai multi insa, aleg solutia de compromis: Tigara electronica. Poate ca nu ofera o senzatie 100% identica cu cea oferita de tigara clasica, insa pusa in balanta cu aceasta, poate sa o incline pe baa unor avantaje uriase.

De mai bine de 10 ani, tigara electronica este o alternativa excelenta pentru tigarile clasice si pare sa fie adoptata de un numar in crestere de fumatori. Au aparut sute de magazine destinate exclusiv celor care vapeaza, au aparut forumuri de discutii si tigari din ce in ce mai performante.

De ce este aceasta tigara din ce in ce mai populara si de ce sa o adopti?

Cel mai important lucru pentru care este populara ete faptul ca imita foarte bine senzatia tigarii clasice. Nu vei simti mare diferenta intre tutun si aburul produs de o tigara electronica, ceea ce este un mare plus. Evident, acest lucru nu ar avea sens daca tigara electronica nu ar fi mult mai sanatoasa decat cea din tutun. Din fericire, este mult mai sanatoasa.

In tigara clasica vei gasi peste 4000 de substante cancerigene, care lipsesc cu desavarsire din lichidul tigarii electronice. Singura substanta care coincide in acest lichid este nicotina, care poate sa fie dozata insa, pentru a te ajuta sa te lasi de fumat.

Tigara electronica are si un impact social puternic. In primul rand, nu este deranjanta pentru cei din jur, asadar, poti sa o folosesti in multe locuri publice in care in mod normal nu ai avea voie sa fumezi. Da, sunt si institutii sau locuri publice in care este interzisa inclusiv aceasta tigara, insa per total, iti ofera libertate mai mare. In plus, poti sa fumezi in casa, fara niciun fel de probleme. De asemenea, nu iti lasa miros in maini, in par, in haine si in piesele de mobilier.

Fara a fi mai scumpa decat tigara clasica, aceasta varianta electronica este o solutie extrem de eficienta, care merita sa fie in mana oricarui fumator, cel putin de incerare. Cu siguranta, odata ce o incerci, vei descoperi acelasi gust si aceleasi avantaje oferite de tutun, insa vei descoperi si lipsa unui numar urias de dezavantaje.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns