Avon Cosmetics – o afacere profitabila

Este minunat sa ai propria afacere bazata pe ceea ce iti place si te pasioneaza. Multi spun ca aceasta este doar o legenda,altii sustin ca este un vis, insa acum cu Avon Cosmetics, totul a devenit realitate. Acum iti poti deschide propria afacere, bazata pe cele mai bune cosmetice care au ca scop infrumusetarea tenului tau. Aici veti gasi, de asemenea, tratamente cu extracte din Marea Moarta, Marea Neagra si Marea Mediterana. Pentru o privire sexy este nevoie sa incercati gama noastra de rimeluri Mascara care te va ajuta sa ii cuceresti pe cei din jur. Toate acestea foarte simplu; inscriindu-te mai intai ca reprezentant. In momentul inscrierii,ai facut primul pas. Trebuie sa stii ca vei avea anumite beneficii pe care ti le vom detalia in continuare.

Un prim beneficiu este reprezentat de oferta reprezentantilor in care vei gasi anumite produse la un pret mai scazut decat in brosura. La fiecare campanie nationala va aparea si aceasta mini brosura care are aceeasi perioada de valabilitate ca si brosura din care vei plasa comanda.

Un alt beneficiu pentru reprezentanti si lideri, este ca pe parcursul campaniilor exista diverse provocari din care tu ai de castigat. Vom lua un exemplu pentru a intelege la ce ne-am referit: Campania aceasta Avon te provoaca sa faci faci o comanda de minim 220 de lei pentru a primi cadou un ceas. Acesta este numai un exemplu, caci in fiecare an echipa Avon a avut grija se desfasoare acest tip de concurs care a incantat pe multi reprezentanti si lideri.

Bineinteles, din aceasta afacere castigi si bani. Avem o grila de discount, pe care o vom explica indata. Comanda trebuie sa aiba valoarea minima de 120 de lei.

Vezi si:  Mogo IFN – numarul 1 pe piata de credite auto din Romania

Daca ai plasat minim doua campanii consecutiv si plasezi o comanda :

intre 120-289,99 lei, discountul tau este de 20%
intre 290-419,99 lei, discountul tau este de 25%
intre 420-749,99 lei, discountul tau este 30%
>750, discountul tau este 40%

Insa, daca te aflii la prima comanda, atunci este bine sa stii ca acest grila de discount este valabila dupa a doua campanie consecutive. Deci grila ta de discount va pierde cate un 5% din fiecare procent.

Daca ai ajuns la momentul in care simti ca esti pregatit sa iti extinzi afacerea pentru mai multe castiguri, ei bine ai facut o alegere cat se poate de buna. Pentru a deveni lider avon, trebuie sa gasesti patru prieteni care doresc sa devina reprezentanti si inscrie-i. Pentru fiecare serie foarmata din cate trei reprezentanti primesti un cadou din partea noastre.

Ce beneficii ai inscriind alti reprezentanti si devenind lideri?

Ei bine ai sanse mai mari de castig. Vei castiga de pe urma comenzilor tale in functie de grila de discound amintita mai sus, dar si de pe urma reprezentantilor inscrisi de tine. Cu cat vei inscrie mai multi reprezentant, cu atat sansele sunt mai ridicate. De asemenea, ei vor inscrie la randul lor alte persoane, si aceasta iar este in favoarea ta.

Este important sa stii sa iti atragi clientii, sa ii sfatuiesti sit e comporti ca un adevarat profesionist. Explica-le cu calm, si vorbeste-le despre produsele pe care le ai la vanzare, recomandandu-le ce li s-ar potrivi cel mai bine. Nu-ti pierde niciodata calmul, si nu folosi expresii negative. Modul in care vorbesti este foarte important pentru clienti, numai astfel reusind sa ii atragi.

Vezi si:  Întreținere Profesională a Terenurilor Sportive: Secretul Performanței Durabile

Important de amintit, este si faptul ca brosurile se comanda in momentul plasarii comenzii,nevandandu-se la comanda. Ele se vand la set, intr-un numar variat, din care puteti alege.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns