Ai nevoie de un implant? Opteaza pentru zirconiu

Stomatologia a evoluat atat de mult, incat chiar si in cazul in care iti pierzi toti dintii ai posibilitatea de a-i restaura in asa fel incat sa arate natural si placut. Responsabil pentru acest mare salt in evolutie este zirconiul. Cei care opteaza pentru dinti zirconiu, indiferent ca o fac pentru implant sau pentru coroane dentare, se pot bucura de un aspect deosebit si de o senzatie cat se poate de placuta si de naturala in gura.

Evident, foarte controversat este implantul de zirconiu. Pana la urma, metalul pare a fi cel mai potrivit pentru un implant, in conditiile in care este foarte rezistent. Ceea ce stiu foarte putini oameni insa, este faptul ca si zirconiul este foarte rezistent si poate sa faca fara probleme fata unui implant. Este adevarat ca este prezent pe piata de aproximativ 20 de ani si inca nu a ajuns nimeni sa testeze un astfel de implant pe perioade foarte mari de timp, insa se crede ca zirconiul poate sa faca fata cu brio masticatiei pentru intreaga viata.

Implantul din zirconiu este ideal pentru dintii din fata

Daca ai lipsuri dentare in partea din fata, implantul din zirconiu este cel care poate inlocui cel mai bine dintii. Fiind de culoare alba si translucida, zirconiul imita la perfectie dintii naturali, inlocuind cu succes orice lips. Spre deosebire de implanturile metalice, nu prezinta riscul de a colora gingia sau de a da acea impresie neplacuta de dinte nenatural.

Un astfel de implant este perfect pentru cei cu alergii

Daca suferi de alergii, implantul pe zirconiu este ideal pentru nevoile tale. Acest material are o biocompatibilitate ridicata cu gingiile, neexistand riscul sa fie respins de organism. De asemenea, implanturile din zirconiu nu vor genera sangerari sau inflamatii gingivale, ceea ce poate sa fie un foarte mare avantaj pentru majoritatea celor care aleg un astfel de implant.

Este adevarat ca zirconiul vine la pachet si cu un dezavantaj. Acesta tine de costul foarte mare al unui implant realizat din acest material. Din fericire, evolutia aduce o utilizare la scare larga a zirconiului si automat o ieftinire a acestui material. Chiar daca este mai scump, merita sa investesti in el, deoarece este o investitie in imaginea ta, pe termen foarte lung. Un implant de zirconiu te va tine o viata intreaga si iti va oferi zambetul perfect.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns