Lemonade diet, cura detox vedeta iernii

Curele pe baza de lamaie sunt din ce in ce mai populare si mai apreciate. Lamaia este cea mai buna idee pentru a-ti curata organismul si pentru a tine cea mai eficienta cura pentru inceputul toamnei.

Lamaia, cu vitamina sa C si cu antioxidantii sai are o formidabila putere detox. Este cea care poate drena vezica biliara, care poate stimula productia de bila si care poate curata ficatul. Sa bei apa cu suc de lamaie dimineata pe stomacul gol este un lucru foarte bun.

Lemonade diet, adica deta cu lamaie este cura detox care te invita sa inlocuiesti mancarea cu un amestec de suc de lamaie, sirop de artar si ardei iute de Cayenne, diluat in apa. Tinuta mai multe zile, aceasta cura promite purificarea sangelui si pierderea in greutate.

O cura de adoptat in functie de profil.

Persoanele care sufera din cauza problemelor legate de acid, ar trebui consume lamaia intre orele 17 si 18, atunci cand metabolismul poate asimila cel mai usor fructele acide. Poti inlocui de exemplu vinegreta ta clasica cu suc de lamaie si o poti folosi pentru a asezona salatele.

Persoanele care au un caracter sanguin, adica cele care sunt sensibile la problemele legate de circulatia sangelui, pot transforma fara probleme acidul citric. Acestea pot tine o cura detox din primavara si pana in octombrie, atunci cand fructele sunt foarte coaapte si nu mai sufera din cauza frigului.

Care sunt beneficiile curei cu lamaie pentru organsim? Dupa ce lamaia a fost asimilata de catre organism, lamaia intervine foarte benefic pe langa o multime de organe.

  • Ficatul poate stimula bila deci reactiva ficatul care poate fi supraincarcat.
  • sistemul imunitar este stimulat datorita nivelului ridicat de vitamina C.
  • Lamaia va limita dezvoltarea bacteriilor responsabile cu diaree si probleme intestinale cronice.
  • poate preveni aparitia cancerului de pancreas.
GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns