Harta rutiera Cluj

harta cluj

In urma unui studiu de piata si a unor nevoi tot mai mari de a gasi cu usurinta strazile din orasul Cluj, al doilea ca marime din Romania, am lansat o aplicatie gratuita care va poate indica locurile, strazile si punctele de interes din Cluj-Napoca.

Aplicatia are doua campuri „Plecare (cauta o locatie)” si „Sosire”. Prin completarea primului camp iti va returna toate rezultatele care se potrivesc cautarii tale printr-o lista care sugereaza ce te-ar putea interesa. Cauta orice locatie, punct de interes turistic, cultural sau administrativ i se va afisa imediat pe harta interactiva.

Apoi, campul „Sosire” transforma o simpla cautare a unei locatii in calculator de distante rutiere intre cele doua adrese, returnand ca rezultat distanta rutiera, consumul de carburant pana la destinatie si cat te va costa calatoria pe ruta auto recomandata, in functie de consumul autoturismului personal (se alege automat cea mai rapida ruta).

De ce sa folosim Harta Cluj?

Este o aplicatie simpla, usor de folosit care incarca resurse putine pentru a returna rezultate. Aplicatia este dedicata orasului Cluj insa poate fi folosita atat pentru intreg teritoriul Romaniei cat si pentru Europa. Aplicatia o puteti accesa rapid de pe telefonul mobil sau tableta atunci cand deja va aflati pe drum sau de acasa folosind computerul.

Orasul Cluj este in continua reabilitare si modernizare a drumurilor, atat cele din interior cat si cele care pleaca din oras spre celelalte regiuni. Daca plecati din oras, utilizati aplicatia Harta Cluj si descoperiti toate variantele de drumuri judetete si nationale care fac legatura intre Cluj si celelelate orase.

Daca va aflati in orasul Cluj, va propunem sa o luati la pas si sa vizitati principalele atractii turistice si culturale, cum ar fi Teatrul National, Palatul Banffy, Gradina Botanica, Cetatea Cluj-Napoca, etc. Utilizand Harta Cluj realizati un traseu intre fiecare obiectiv si puteti sfarsi plimbarea voastra ajungand in centrul istoric, cu stradute pietonale. Ajungeti cu usurinta si la Aeroportul International, aplicatia va indica exact traseul si in cat timp sositi la destinatie. Astfel va calculati timpul total pentru a prinde la timp zborul.

Vezi si:  La ce sa fiti atenti in Cehia?

Utilizati cu incredere Harta rutiera Cluj, afland distantele rutiere dorite printr-un simplu click. Va dorim drum bun!

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns