Inchirieri auto pentru o luna

Daca trebuie sa calatoriti in vacanta cu trenul sau cu avionul, pentru ca nu ar fi practic sa veniti cu masina personala, apelati cu incredere si la serviciile de rent a car. Puteti inchiria o masina pentru o luna, sau doar pentru cateva zile, depinde de cat timp veti avea nevoie de ea. Pretul inchirierii va varia in functie de perioada pe care doriti masina. Daca doriti sa inchiriati masina in orase mare precum Cluj, si optati pentru un Ford Focus, sau o alta masina din aceeasi clasa, va va costa probabil intre 20-25 euro/zi.

Puteti inchiria masina perfecta in functie de planurile pe care le aveti. Daca faceti parte dintr-o companie si doriti sa inchiriati masina pentru angajati in scopul deplasarilor in interes de servici, aveti cateva optiuni pentru a alege masina. Companiile de rent a car din marile orase aleg sa faca oferte avantajoase firmelor colaboratoare. Daca aveti colaboratori care sosesc in orasul in care va desfasurati activitatea si doriti sa faceti o imagine buna companiei pe care o conduceti, puteti apela la serviciile companiilor de rent a car, iar in functie de disponibilitate, masina va fi pusa la dispozitia invitatului dumneavoastra chiar din parcarea aeroportului.

Plata pentru intreaga perioada

Cand inchiriezi o masina intr-un oras mic sau cand esti in vacanta, pe o perioada relativ scurta de 2-4 zile, va trebuie sa platesti integral suma stabilita pentru toata perioada plus garantia perceputa pentru tipul de masina inchiriata. Plata se poate face cash in moneda nationala, dar pentru a veni in sprijinul clientilor, majoritatea firmelor de inchirieri auto accepla plata in orice moneda, convertind-o la cursul bancii din ziua platii. Daca doriti o masina bine intretinuta pe o perioada de timp mai mare, cum ar fi 3-4 saptamani, trebuie sa va asteptati ca suma platita pentru intreaga perioada sa fie mai mare, iar garantia variaza in functie de clasa din care face parte autoturismul pe care il inchiriati. Atat plata integrala cat si garantia se fac in momentul semnarii contractului si predarii masinii, aceasta reprezentand si o garantie ca autoturismul nu va fi furat.

Avantajele inchirierii auto

Unul dintre avantaje este ca economisiti bani apeland la o companie de rent a car, mai ieftin este sa inchiriezi o masina decat sa platesti reviziile masinii propirii in cazul in care doriti sa parcurgeti distante lungi. Puteti economisi bani alegand trenul sau avionul, iar la destinatie inchiriati o masina potrivita necesitatilor dumneavostra. Alegeti dintr-o gama variata de masini pe cea care vi se potriveste, o masina mica pentru oras sau un SUV pentru drumuri mai lungi.

Alegeti companiile care au preturile cele mai mici

Cand inchiriati o masina pentru o luna sau o perioada lunga de timp, este foarte important sa gasiti compania care practica cele mai bune preturi, sau va fac oferta cea mai buna pentru a economisi cat mai multi bani posibil. De regula, cand doriti sa apelati la companii de inchirieri auto in Cluj pentru o luna preturile sunt negociabile, iar tarifele pe zi de inchiriere sunt mai mici pentru perioade mai lungi de timp.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns