5 solutii de a castiga bani din fata calculatorului

solutii de a castiga bani din fata calculatorului

Visul unui numar foarte mare de oameni este acela de a lucra din fata calculatorului, in confortul propriei case, fara sefi, fara timp petrecut in trafic si fara cheltuieli inutile pe haine business si pe mancare de catering. Perioada in care traim este cea mai potrivita pentru o astfel de viata, deoarece internetul a ajuns sa fie cea mai mare afacere mondiala. Sunt extrem de multi oameni care castiga milioane de euro anual din fata unui calculator, lucru ce ofera foarte multa incredere tuturor celor cu aspiratii de acest fel.
Poate ca nu vei castiga milioane de dolari si cu siguranta nu vei trage chiulul de la munca, insa daca ai o abordare sanatoasa, poti castiga bani din fata calculatorului facand una dintre urmatoarele activitati:

Magazin online de nisa

Iti place sa produci lucruri precum bijuterii, haine tricotate sau elemente de design, ai o sursa buna de unde cumperi diverse produse interesante sau pur si simplu te pricepi foarte bine la un domeniu? Un magazin online de nisa poate sa fie afacerea de care ai nevoie. Cu siguranta vei gasi multi oameni pasionati de ceea ce esti si tu pasionat, dispusi sa cumpere ceea ce produci sau ceea ce vrei sa comercializezi. Este ideal sa incepi printr-un magazin de nisa, deoarece poti sa dezvolti si sa conturezi mult mai bine o idee.

Drop Shipping

Un magazin online bazat pe drop shipping poate sa fie solutia ideala pentru cei care nu au multi bani pentru a investi si nu au spatii de depozitare, insa isi doresc totusi un magazin online. Drop Shippingul presupune vanzarea unor produse care sunt livrate insa de altcineva in numele tau. Practic, ai un magazin online, primesti comenzi, le trimiti mai departe catre cei care detin produsele iar acestia livreaa comanda in numele tau. Este o solutie usoara, eficienta si interesanta. Evident, presupune multa munca pana la succes, insa poate sa fie foarte profitabila. O varianta excelenta de drop shipping este FBA ( Fullfillment by Amazon).

Blogging

Inca este destul de profitabil sa ai un blog, atata vreme cat esti foarte bun intr-un domeniu si reusesti sa atragi cititori. Un blogger cunoscut poate sa genereze castiguri substantiale fara a se schimba din pijama in haine de lucru. Eviddent, pentru a avea un blog de succes trebuie sa ai experienta vasta intr-un domeniu, un website rapid si atractiv, precum si talent la scris. Bloggingul poate sa fie remunerat prin afiliere, prin Google Adwords sau vanzare directa de reglama.

Vlogging

In ultimii ani, blogurile video au devenit din ce in ce mai populare si mai interesante. Oamenii sunt mult mai atrasi de ideea de a urmari o persoana reala, in care se pot regasi si cu care se pot compara. Din acest motiv, o camera video si o idee buna iti poate aduce doza de succes de care ai nevoie. Evident, pentru a face vlogging ai nevoie de munca si de o perioada destul de mare de incercari. Succesul altora poate sa insemne o sursa extrem de bogata de ambitie, insa.

 

Web designer

Toate afacerile de mai sus au nevoie de un website. Poti profita de acest lucru si poti invata secretele constructiei unui website. O agentie web design cu un portofoliu interesant si cu review-uri bune din partea clientilor poate sa fie o sursa buna de venit. Evident, pentru a transforma pasiunea pentru design web in afacere trebuie sa inveti foarte mult si sa muncesti, la inceput, fara o remuneratie prea mare. Daca ti se pare greu, cele 4 afaceri prezente mai sus pot fi mult mai usor de sustinut iar partea de web design poate sa fie dusa la bun sfarsit de o agentie de web design specializata.

solutii de a castiga bani din fata calculatorului

 

GD Star Rating
loading...
5 solutii de a castiga bani din fata calculatorului, 10.0 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns