Cazare in Statiunea Mamaia

Poate ca multi dintre noi deja visam la o escapada exotica la mare peste granita, in spertanta ca acolo vom putea intra in contact cu o cultura diferita, ca vom vedea locuri, lucruri si oameni inedite, ca vom ramane cu amintiri de neuitat si ca ne vom imbogati cultural.

Cu siguranta asa este, ca sa nu mai vorbim de faptul ca avem astfel posibilitatea sa beneficiem de conditii de cazare excelente, la preturi comparabile cu cele oferite de unitatile de cazare din tara. Insa o astfel de intreprindere necesita planificarea cu cateva luni in avans, cautarea unor oferte speciale, fie pe internet, fie la agentiile de turism, timp, telefoane, nervi, rezervari si mai ales certitudine.

Ce te faci insa daca te hotarasti cu o zi inainte sau chiar intr-o dimineata cu soara ca ar trebui sa iei o pauza si ca ar fi grozav sa pleci intr-o mica escapada alaturi de prieteni la distractie. Daca nu cumva ai posibilitatea sa gasesti foarte rapid o oferta last minute, cu siguranta timpul prea scurt nu iti va mai permite sa pleci la kilometri departare si atunci cu siguranta te vei orienta catre ceva mai apropriat si mai acceptabil ca pret, dar unde distractia este maxima.

9 din 10 persoane iti vor raspunde ca acest loc este statiunea estivala Mamaia. Aici ai mare, ai soare, ai o multime de locuri unde poti manca bine, cu putini sau multi bani, cluburi si discoteci unde sa iesi seara de seara si unde distractia este maxima, cat si o multime de modalitati de cazare in Mamaia pentru toate buzunarele.

Mamaia este o statiune estivala situata in partea de nord a municipiului Constanta, care are un numar foarte redus de locuitori permanenti (aproximativ 50 de persoane locuiesc aici tot anul), extrem de atractiva pentru turisti pe timpul verii.

Mamaia este de fapt o fasie de teren, situata intre Lacul Siutghiol si Marea Neagra, avand 8 km lungime, dar numai 300 de metri in ceea ce priveste latimea.

Una dintre atractiile inedite ale acestei statiuni este telegondola care a fost inaugurata in 2004 si care face legatura intre Hotelul Perla si Cazino.

O alta atractie inedita este Aqua Magic, un parc de distractie acvatic, situat cu o suprafata de aproape 3 hectare, care include tobogane pentru adulti si copii, restaurante, terase, magazine de suveniruri, baruri etc.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns