Orase pe care trebuie sa le vizitati in Japonia

Japonia este o tara foarte cunoscuta si vizitata de multi turisti, pentru a putea descoperi o noua lume si pentru a vedea obiective turistice renumite in toata lumea. Va prezentam in umatoarele randuri care sunt orasele pe care nu trebuie sa le ratati.

Orase japoneze perfecte pentru calatorie

Japonia este o tara situata in Asia de est si este alcatuita din insule. In japoneza numele tarii este „Nihon ori Nippon”, ceea ce inseamna „originea soarelui”. Japonia este denumita si „Tara Soarelui Rasare”. Exista foarte multe povesti si legende care povestesc cum s-a format tara. Pagina japonia.org o sa va fie de ajutor ca sa aflati totul despre tara si astfel sa calatoriti acolo fara probleme.

La alegerea destinatiilor ideale pentru calatorie, trebuie sa alegeti in rimul rand Tokyo, care este capitala Japoniei din anul 1869, dar si cel mai mare oras al tarii, precum si a lumii. Cu siguranta o sa fiti impresionati de aceasta metropola, care este dinamica si pe teritoriul caruia exista cladiri vechi si foarte multe zgarie nori. De asemenea, veti putea sa vizitati si multe muzee, parcuri de distractii, gradini zoologice, parcuri sau galerii. Un alt oras pe care nu trebuie sa il ratati este Kyoto, care se afla pe insula Honshu. Acest oras este capitala culturala a Japoniei, deci cu siguranta nu o sa va plictisiti. Veti putea sa luati parte la evenimente interesante, sa mergeti la teatru sau sa vizitati alte atractii ale orasului, pentru a cunoaste mai bine cultura tarii. Daca o sa calatoriti in Japonia, nu ratati nici orasele urmatoare:

– Osaka
– Nikko
– Takamatsu

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns