Arta de a crea tricouri funny

tricou-personalizat-tricou-cu-substrat-tiparo-7Obiectele vestimentare sunt, deseori, folosite drept suport pentru transmiterea de mesaje. Cel mai des vedem tricouri funny, imprimate cu mesaje haioase sau imagini care starnesc rasul celor din jur. Umorul de calitate poate fi considerat o arta. Este foarte important ca cei din jurul tau sa perceapa corect mesajul tau, umorul pe care il prezinti. O gluma buna nu poate supara nici un om sensibil pentru ca ea este mult prea amuzanta pentru a provoca stres si furie. Ei bine, cei care se pricep sa faca o gluma buna, sunt niste artisti in adevaratul sens al cuvantului si pot impartasi talentul lor cu ajutorul tricourilor funny.

Tricourile funny sunt preferatele adolescentilor si tinerilor din ziua de astazi. Din acest motiv, ele trebuie sa fie cat mai variate si cat mai amuzante. De la imagini haioase, la mesaje inteligente si glume bune, tricourile funny ofera oamenilor ocazia sa fie unici, sa-si afirme personalitatea proprie. Desi exista o serie de tricouri cu mesaje tipice, foarte multi tineri opteaza pentru tricouri personalizate cu mesaje create de ei, cu imagini care sa-i reprezinte. Aceasta varianta este preferata si de cei care doresc sa ofere tricouri funny persoanelor apropiate, cu ocazia anumitor evenimente. Prietenei sau sotiei nu-i poti oferi un tricou personalizat cu un mesaj tipic. Este frumos si de apreciat daca alegi sa-i personalizezi tricoul cu un mesaj dedicat persoanei sau evenimentului, un mesaj care sa te reprezinte si care sa-i faca placere. Poate fi vorba de un tricou funny, pe care sa alegi sa scrii cu vopsea speciala un mesaj de dragoste. Acest gen de cadou va fi mult mai apreciat decat un cadou banal.

Si, pentru ca pe piata exista foarte multe modele de tricouri funny, trebuie sa stii ca doar mesajele cele mai reusite si originale au efecte scontate. Banalitatile mai sunt cautate, poate, doar de pustii care inca isi cauta drumul in viata, care au personalitatea in formare. Este, insa, destul de greu sa creezi un tricou funny care sa “prinda” la public. Personele care studiaza arta vor aprecia doar un anumit gen de mesaje personalizate. Tinerii, iubitori de pierdut timpul prin baruri, sigur au gusturi diferite si accepta bine tricourile cu mesaje cu tenta sexuala, petrecareata.

Doamnele si domnisoarele, evident, sunt mult mai selective in ceea ce priveste alegerea unui tricou imprimat cu un mesaj funny. Pentru femei, un tricou funny este acela care are pe el un personaj haios, poate din desene animate, si nicidecum un banc cu blonde. De asemenea, nici glumele rasiste, sau cu conotatii sexuale, nu sunt prea apreciate, ca fiind amuzante, de catre femei. Din acest motiv, pentru a crea un tricou cu un imprimeu funny, trebuie sa fii un adevarat artist care sa creeze mesajul tinand cont de persoana careia doreste sa i-l ofere sau de anturajun in preajma caruia va purta acel tricou.

Salvează

Salvează

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns