Activitatile specifice programelor de team building

Activitatile disponibile pentru aceste programe se impart in doua mari grupe – extreme sau mai putin extreme. In cazul seriilor de team building de tip outdoor, acestea se desfasoare in mod predominant in zonele de munte – vai, defilee, chei, acolo unde exista paduri, copaci, stanci, ape, suprafate ce sa ofere un cadru nou.

Folosindu-se de diverse echipamente specifice, de materiale si accesorii, destinate atat pentru a proteja cat si pentru a facilita diversele exercitii, competitii, jocuri, trasee – expertii unor astfel de echipe de team building reusesc sa imbine adrenalina cu utilul. La final, fiecare actiune de acest tip va fi explicata, detaliata, intr-un mod ce sa aiba impact asupra grupului dar si asupra fiecarui individ participant.

Printre cele mai populare activitati de acest tip, in special in tara noastra, amintim – trekkingul, atv, paintball, rafting, supravietuire, tiroliana, rapel, catarare, canyoning, explorare pesteri. Desigur, alegerea acestora depinde intr-o mare masura de locatia aleasa, de perioada din an in care se desfasoara, de disponibilitatea participantilor si nu in ultimul rand de numar de zile alocat.

GD Star Rating
loading...
Activitatile specifice programelor de team building, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Lasă un răspuns