Corectarea vederii cu operatii laser

Folosirea ochelarilor sau a lentilelor de contact este o solutie incomoda de a corecta vederea, mai mult, aceasta solutie aduce rar imbunatatiri, in timp fiind posibil chiar ca situatia sa evolueze in mod negativ, aparand cresteri ale dioptriilor. Alternativa la toate acestea este operatia cu laser pentru reducerea dioptriilor, operatie disponibila la clinici de specialitate precum cea prezentata pe Vitreum.ro.

Operatia cu laser pentru corectarea vederii este in momentul actual efectuata in toata lumea, nemaifiind demult o interventie complicata. In multe tari, numarul de interventii de acest gen efectuate se dubleaza de la an la an, iar numarul de persoane care au nevoie de ochelari de vedere scade invers proportional.

Avantajele operatiei cu laser pentru reducerea dioptriilor

1. Procentul de reusita este de peste 90%, putine interventii din orice domeniu medical putandu-se lauda cu procente mai mari decat acesta. Este o operatie care functioneaza la 9 din 10 pacienti, corectand vederea pana la punctul in care nu mai este nevoie de ochelari sau lentile de contact.

2. Operatia de acest gen este foarte putin dureroasa, timpul de recuperare fiind scurt si nefiind nevoie de bandaje sau de copci.

3. Imbunatarile de vedere apar aproape imediat dupa operatie, putand fi observate de catre pacienti chiar din ziua in care acestia isi pot folosi din nou ochiul.

4. Chiar si in cazurile in care operatia nu reuseste sau imbunatarile in vederea pacientilor nu sunt exact cele sperate, procedura se poate repeta fara a avea vreun efect negativ. Interventii ulterioare se pot face aproape imediat, dar si la cativa ani dupa efectuarea primei operatii.

5. Cei mai multi pacienti care apeleaza la laser pentru reducerea dioptriilor raporteaza ca au reusit sa scape in totalitate sau aproape in totalitate de dependenta de ochelari sau lentile de contact aproape imediat, iar un alt procent simtitor renuntand la alte modalitati de corectare a vederii la cateva luni dupa operatie.

Desi acest tip de interventie este noninvaziva si relativ usoara, este foarte important sa se apeleze la clinici de specialitate precum Vitreum.ro, unde opereaza medici cu o vasta experienta in domeniu, astfel incat operatia sa reuseasca din prima si sa nu fie nevoie de interventii ulterioare, care cumulate pot deveni destul de costisitoare.

GD Star Rating
loading...
Corectarea vederii cu operatii laser, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Lasă un răspuns