Cum Sa Alegi Dieta Potrivita

Mult prea des dietele se aleg pur si simplu intamplator. Fie citim ca vreo celebritate a slabit cu X regim, fie vedem cu ochii nostri la cineva cunoscut sau pur si simplu ne suna bine o informatie primita cine stie cum. Insa alegerea dietei potrivite ar trebui sa fie un proces constient si asumat care ia in calcul mai multi factori.

in primul rand trebuie sa faceti o alegere pe care sa o puteti sustine pe termen mediu si lung. Orice regim inceput si abandonat poate sa-si lase amprenta asupra metabolismului dumneavoastra. in plus, cu cat treceti prin mai multe dietei pe parcurul vietii, cu atat va fi din ce in ce mai dificil sa aveti rezultate.

Apoi, e important sa intelegeti principiile pe care se bazeaza dieta. Ideal ar fi sa discutati cu un nutritionist si sa urmati un regim 100% personalizat, dar daca optati pentru o dieta celebra care si-a dovedit deja eficienta pe mii de oameni cititi cu atentie ce presupune si cum ar trebui sa functioneze. Chiar si micile abateri pot afecta randamentul global al regimului.

De asemenea, este esential sa alegeti o dieta care sa nu va frustreze. Chiar si curele recunoscute pentru rezultate rapide necesita macar cateva luni (cu atat mai mult cand doriti sa scapati de mai multe kilograme) asa ca, daca veti alege un regim care sa va impuna restrictii cu care nu pareti sa va impacati inca din momentul in care cititi prima data principiile, sunt sanse mari sa nu puteti sustine efortul si sa nu va atingeti scopul. De exemplu, daca aveti un program haotic va fi foarte dificil sa optati pentru un regim care va impune un numar fix de mese in fiecare zi, la aceleasi ore.

Si nu in ultimul rand, e foarte important sa alegeti o dieta care cuprinde si un plan de mentinere. Nu e doar un mit ca mentinerea e mult mai dificila decat slabirea. Daca in timpul regimului nu ati invatat nimic despre corpul vostru si reveniti pur si simplu la obiceiurile alimentare anterioare veti ajunge probabil la greutatea pe care o aveati inainte de regim, ba poate chiar cu un bonus de kilograme.

Multe persoane combina o dieta cu pastile de slabit,de multe ori pot avea rezultate pozitive dar trebuie sa va asigurati ca acele pastile sunt eficiente si natural,pentru a nu avea efcete adverse.Cele mai cunoscute pastile de slabit sunt cele cu extracte de Acai Berry sau pastile de slabit cunoscute sub numele de Raspberry Ketone si promovate de Dr. OZ in emisiunea sa.

In esenta, procesul de slabire, pentru a fi cu adevarat eficient pe termen lung, ar trebui sa insemne o schimbare in stilul de viata si tocmai de aceea ar trebui sa alegeti o dieta cu principii pe care sa le puteti respecta fara prea mare efort pentru tot restul vietii.

GD Star Rating
loading...
Cum Sa Alegi Dieta Potrivita, 7.7 out of 10 based on 3 ratings

Lasă un răspuns