In ce masura influenteaza Ginsengul siberian din Natural Stem sanatatea organismului?

| Sanatate si medicina | februarie 9, 2014

Natural Stem este un supliment nutritiv 100% natural, conceput de Royal Nutrition, pentru a regenera celulele organismului, prin stimularea producerii de celule stem. Formula pe baza careia a fost conceput acest produs s-a realizat dupa ani de cercetari stiintifice si dispune de o compozitie unica, ce cuprinde ingrediente naturale benefice organismului.

Toate ingredientele suplimentului nutritiv Natural Stem au fost atent selectionate, pentru a include extracte din plante ce contribuie la protejarea si regenerarea celulara a organismului. Alaturi de alga Afa, alga Chlorella, echinacea, soc, aloe Ferox, Coada Calului sau Mesteacan, din compozitia produsului face parte si Ginsengul siberian.

Ginsengul siberian din Natural Stem este utilizat in special de catre sportivii de performanta, datorita capacitatii sale de a creste rezistenta organismului la efortul fizic si detine proprietatea de a energiza organismul, cat si de a preveni afectiunile ce sunt cauzate de stres.

Ginsengul siberian contine colina, aceasta fiind o substanta chimica ce contribuie la asigurarea unei bune functionari a creierului si sporeste capacitatea de memorare si de invatare. Un alt efect important al Ginsengului siberian este cel antioxidant, prin care previne oxidarea celulara.

Astfel, se poate considera ca Ginsengul siberian din Natural Stem influenteaza pozitiv functionarea organismului si constribuie la ameliorarea sau prevenirea cancerului, cat si a afectiunilor cardiovasculare. Substantele saponine ce fac parte din compozitia sa inhiba dezvoltarea celulelor tumorale, iar organismul de va putea regenera corespunzator.

Printre cele mai apreciate proprietati terapeutice ale suplimentului nutritiv Natural Stem se afla efectul imunostimulator si cresterea rezistentei organismului impotriva bacteriilor, a infectiilor, a parazitilor si a virusurilor, efectul protector asupra aparatului respirator, cat si rolul de puternic antioxidant. De asemenea, detine proprietati afrodisiace, regleaza nivelul de colesterol, iar in cazul femeilor aflate la menopauza, contribuie la reglarea si la ameliorarea simptomelor neplacute, precum bufeurile, migrenele, balonarile sau starile de indispozitie.

Datorita ingredientelor sale naturale in totalitate, precum este Ginsengul siberian, Natural Stem face posibila prevenirea a numeroase afectiuni, insa contribuie si la ameliorarea acestora. Astfel, organismul se va putea lupta corespunzator impotriva dezvoltarii bolilor.

Prin actiunea complexa a acestui supliment nutritiv, celulele stem produse in maduva osoasa ajung in circuitul sanguin si apoi la tesuturi, unde isi indeplinesc functia de regenerare. Astfel, celulele stem adulte formeaza sistemul natural de regenerare al organismului, prin care orice organ care nu functioneaza isi poate recapata functiile.

GD Star Rating
loading...
In ce masura influenteaza Ginsengul siberian din Natural Stem sanatatea organismului?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

2,704 Vizualizari, 1 astazi

  

Conecteaza-te cu noi pe Facebook!

Serviciile noastre:

suplimente nutritive