Avantajele Terapiei Vampir in cazul caderii parului

avantajele-terapiei-vampir-in-cazul-caderii-paruluiInaintarea in varsta are efect asupra corpului, incepand de la picioare si pana in crestetul capului. Vorbind despre cap, persoanele al caror par incepe sa cada odata cu inaintarea in varsta risca sa-si piarda increderea in sine. Barbatii incearca sa ascunda aceasta problema purtand palarii, in timp ce femeile opteaza pentru peruci. Dar, pentru fiecare dintre sexe, exista o solutie pe termen lung mult mai satisfacatoare.

Indiferent daca este rezultatul stresului, al dietei proaste, al stilului de viata sau al problemelor ereditare, pierderea parului poate fi rezolvata. Pierderea parului este, in general, unul dintre rezultatele neplacute ale imbatranirii. Majoritatea oamenilor pierd in mod natural intre douazeci si cinci pana la o suta de fire de par in fiecare zi, lucru considerat normal.

Unul dintre cele mai recente tratamente pentru pierderea parului este, de asemenea, utilizat pentru a inversa imbatranirea pielii. Terapia Vampir pentru regenerarea parului a fost introdusa in industria cosmetica si a fost acceptata pe scara larga ca tratament aprobat si eficient pentru o varietate de functii anti-imbatranire.

Beneficii surprinzatoare ale Terapiei Vampir pentru caderea parului

1. Terapia foloseste sangele pacientului: Sangele folosit pentru terapia cu plasma bogata in trombocite provine de la pacient si nu exista riscuri ca acesta sa fie ineficient.
2. Rate de succes ridicate: Trombocitele pot opri sau pot inversa procesul foliculilor subtiri de par, motivul principal pentru pierderea parului. Majoritatea pacientilor observa rezultate in 3-6 luni de tratament, ceea ce face ca aspectul lor sa fie mult imbunatatit. Regresia graduala a parului asigura oamenilor capacitatea de a se adapta la rezultat intr-o maniera naturala.
3. Tratament accesibil de restaurare a parului: Transplantul de par poate fi costisitor, iar pilulele si solutiile pentru cresterea parului nu functioneaza foarte bine. Terapia Vampir pentru cresterea parului este o solutie surprinzator de accesibila. Unii oameni aleg sa faca aceasta terapie impreuna cu transplanturile de par, ceea ce poate creste rata de succes.

Vezi si:  Iata cum poti scapa de kilogramele in plus

Chiar daca gandul de a trece printr-o astfel de terapie va inspaimanta sau pare dureros, nu este. In cele mai multe cazuri pacientii raporteaza doar un usor disconfort.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns