Ce sunt ursitoarele de botez?

Ce reprezinta ursitoarele de botez? Sunt doar o traditie sau reprezinta un moment de divertisment in cadrul petrecerii care celebreaza crestinarea copilului? Conform bibliei, toti crestinii trebuie botezati pentru a putea vietui in aceasta lume ca oameni ce respecta cuvantul lui Dumnezeu. Pe de alta parte, traditia ne invata sa respectam anumite obiceiuri care au scopul de a-i aduce sanatate si bunastare copilasului abia venit pe lume. Traditia, de asemenea, ii indeamna pe parinti sa aduca ursitoare la botezul copilului lor, deoarece aceasta ursita il va urmari pe micut pentru tot restul vietii sale.

In zilele noastre, povestile au devenit realitate, astfel ca ursitoarele au prins viata si pot fi prezente fizic la botezul oricarui copil. Chiar daca unii nu mai tin cont de aceasta traditie, inca exista multi parinti care doresc sa apeleze la zane ursitoare, care sa urseasca celui mic doar lucruri bune. Exista multe companii care ofera acest serviciu celor care organizeaza o petrecere de botez, una dintre cele mai de seama fiind Ursitoare Ana si Strumfii, ce poate fi gasita aici. Mentionand numele celui mic, ursitoarele vor rosti versuri special compuse atat pentru a respecta simbolismul acestui obicei cat si pentru a crea un spectacol placut in cadrul petrecerii.

Nu esti hotarat sa aduci ursitoare la botezul copilului tau? Iata trei motive sa faci acest lucru:

Ursitoarele reprezinta un rol important in divertismentul si animarea petrecerii. Atat adultii cat si copiii sunt incantati sa priveasca superbele costume ale celor trei ursitoare, dar si sa asculte ceea ce ele au de ursit celui proaspat crestinat. Ele vin cu o muzica de fundal deosebita, cu masina de fum si cu baloane modelate, cu face painting pentru toti copiii prezenti, cu tun confetti si cu multe alte surprize.

Ursitoarele au rolul de a-i oferi cuvinte bune si urari bebelusului. Tot numarul lor este bazat pe urale de bine adresate lui mic, fiind pus in scena printr-un spectacol fascinant, rupt din basme, cu un ritm cuceritor si incantator.

Nu in ultimul rand, ursitoarele au umor! Exista atat posibilitatea de a aduce la petrecere ursitoare bune, cat si de a angaja in plus o ursitoare rea. Toata reprezentatia pusa in scena cu contrastul dintre bine si rau este captivanta, distractiva si interesanta.

In cele din urma, alegerea este a ta. Insa aducerea unor ursitoare la botezul copilului tau nu poate avea decat beneficii, atat pentru cel mic cat si pentru atmosfera petrecerii.

GD Star Rating
loading...

Lasă un răspuns